Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyassony két gyerekkel?
Figyelt kérdés
Elöző kapcsolatombòl van már egy kiafiam közösen neveljük a párromma szeretnénk egy közöset de igen csak korán hoztuk össze,a párom szertne nagy esküvöt.
Illendő két gyerekes anyának menyasszonyi ruhát viselnie természetesen nem hòfehéret
De csak azért, mert gyerekeid vannak? Ne már... Egy esküvő nem másabb attól, hogy vannak gyerekeid. Legalábbis én még nem láttam, hogy bárki emiatt más ruhát vett volna fel vagy bármit másképp csinált volna.
2020. febr. 6. 13:50
4/19 anonim válasza:
Azt viselsz amit akarsz. Ketlemha gyermektelen menyasszonyok nagy resze szuz lenne
2020. febr. 6. 13:50
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt jò látni ha ez maiatt nem izélnek el,mert igenis vannak akik ezt nem nézil jò szemmel
2020. febr. 6. 13:53
6/19 anonim válasza:
Jaj de cuki vagy, szard már le ki nem nézi jó szemmel.
Szereted a párod? Igen. Hozzámennél? Igen. Boldog vagy/leszel így? Igen.
Akkor hajrá és sok boldogságot!
2020. febr. 6. 14:08
7/19 anonim válasza:
Olyan ruhát viselsz az esküvődön amilyet akarsz.
2020. febr. 6. 14:15
8/19 anonim válasza:
A fehér tény, hogy eredetileg a szüzességet szimbolizálja, de árulnak belőle kismama ruhát is :) Szóval te döntöd el, hogy azt viselsz, amit szeretnél vagy azt, amiben szerinted mások nem gondolnak valamire, amire szerinted gondolnak :) Pl. az ekrüről meg tojáshéjról meg még ki tudja milyen árnyalatokról biztos, hogy a legtöbb ember, pláne férfi vagy idős, aki nincs tisztában a trenddel csak ugyanazt gondolja, hogy fehér :)
2020. febr. 6. 14:26
9/19 anonim válasza:
Van gyerekem de én tojok az ilyen szabályokra, hogy mit illik vagy mit nem. Ki házasodik? Mi vagy a násznép? Pont rohadtul nem érdekel, hogy mit gondol a ruhám színéről, ez a mi napunk és ha fehér fog megtetszeni akkor fehér ruhám lesz. Akinek meg nem tetszik az vegyen erőt magán, tartsa meg a véleményét és inkább örüljön az ingyen kajának meg piának.
2020. febr. 6. 14:38
10/19 anonim válasza:
A fehér mondjuk régen sem a szüzességet szimbolizálta. A szüzesség jele a koszorú volt, legalább is itt Magyarországon. A fátyol jelentette azt, hogy már volt férjnél, csak megözvegyült és második házasság. De ezt sem hiszem, hogy sokan tartják ma... :D
Szerintem nincs gond a fehér ruhával, inkább az szokott "érdekes" lenni, ha bizonyos kor felett még mindig hercegnőset akar valaki játszani és túllő a ruhával. Bár az ő esküvője, mindenkinek a maga dolga, hogy miben érzi jól magát, igazából másnak nincs köze hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!