Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha az esküvőre pont meg fog jönni a menzeszem? Szerintetek fog zavarni? Van itt valaki akinek így volt?
Èn is az intimkehelyt javaslom mint az 1.válaszolò. Èn annyira àldom aki ezt feltalàlta! Csak azt bánom hogy nem mertem elöbb kipròbàlni.
Évekkel ezelött Volt egyik baràtnöm esküvője,nem Volt nagy èttermi buli csak 10vendèg,ebèd ès ennyi.
Na de pont azon a napon jött meg neki de ugy hogy 6 nappal az esedèkes dátum elött ès nem is èrezte. Csòrikámnak az étterem mosdójában tisztitottuk ruhájàt de nem jött ki rendesen,sokan làttàk a hátul vères ruhát:-(
Szòval hogy tèged ilyen meglepetès ne èrjen akkor vagy kehely ami szuper,vagy tampon. 1 napot ki lehet bìrni.
Tampon, betét és 1-2 jó barátnő, vagy anyuka, aki segít a wc-n a ruháddal, amikor menni kell, cserélni kell.
Engem baromira zavarna, nem ezzel akarok foglalkozni, így mi dátumot is úgy választottunk, hogy hogy biztosan ne legyen meg. :D
Egyébként erről a kehelyről meséljetek már, én sem mertem még kipróbálni, olyan idegen... Pedig érdekel.
12, lépj be az előrébb említett csoportba. Én nagyon örülök, hogy felfedeztem, azóta csak kelyhezek, sokkal egyszerűbb, biztonságosabb (nem a ki tudja milyen mosdókban kell tampontcserélgetni)
Kérdező, én is a kehelyre szavazok, nem tudom, miért zárkózol el ennyire. Nem olyan mint a tampon. Bár gondolom fogalmad sincs róla, csak egyből nem és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!