Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az baj ha az esküvőre pont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha az esküvőre pont meg fog jönni a menzeszem? Szerintetek fog zavarni? Van itt valaki akinek így volt?

Figyelt kérdés
21.en lesz az esküvő és 19.en kell megjönnie én ezt nem tudtam hogy így fog megjönni már régen eldontottuk hogy hanyadikan lesz. Félek hogy majd nem tudok cserélni és olyan lesz a ruhám. Így is mindig olyan érzésem van hogy olyan a nadrágom mikor nem és ez zavar.
2020. febr. 2. 22:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

Èn is az intimkehelyt javaslom mint az 1.válaszolò. Èn annyira àldom aki ezt feltalàlta! Csak azt bánom hogy nem mertem elöbb kipròbàlni.

Évekkel ezelött Volt egyik baràtnöm esküvője,nem Volt nagy èttermi buli csak 10vendèg,ebèd ès ennyi.

Na de pont azon a napon jött meg neki de ugy hogy 6 nappal az esedèkes dátum elött ès nem is èrezte. Csòrikámnak az étterem mosdójában tisztitottuk ruhájàt de nem jött ki rendesen,sokan làttàk a hátul vères ruhát:-(

Szòval hogy tèged ilyen meglepetès ne èrjen akkor vagy kehely ami szuper,vagy tampon. 1 napot ki lehet bìrni.

2020. febr. 3. 20:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Tampon, betét és 1-2 jó barátnő, vagy anyuka, aki segít a wc-n a ruháddal, amikor menni kell, cserélni kell.

Engem baromira zavarna, nem ezzel akarok foglalkozni, így mi dátumot is úgy választottunk, hogy hogy biztosan ne legyen meg. :D

Egyébként erről a kehelyről meséljetek már, én sem mertem még kipróbálni, olyan idegen... Pedig érdekel.

2020. febr. 5. 20:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél magaddal több bugyit. Előre beragasztod a betétet és csak gyorsan átveszed a bugyit.
2020. febr. 8. 08:07
 14/16 anonim ***** válasza:

12, lépj be az előrébb említett csoportba. Én nagyon örülök, hogy felfedeztem, azóta csak kelyhezek, sokkal egyszerűbb, biztonságosabb (nem a ki tudja milyen mosdókban kell tampontcserélgetni)

Kérdező, én is a kehelyre szavazok, nem tudom, miért zárkózol el ennyire. Nem olyan mint a tampon. Bár gondolom fogalmad sincs róla, csak egyből nem és kész

2020. febr. 29. 22:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Iszogass citromlét az esemeny elott 1,5 hettel, pár nappal el tudja tolni a menzeszt.
2020. márc. 8. 19:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem is az esküvőmre jött volna meg az előrejelzés szerint, de végül akkor már pont 7 hetes terhes voltam szóval ezzel elintéztem ezt a dolgot. 😁
2020. márc. 25. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!