Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha az esküvőre pont meg fog jönni a menzeszem? Szerintetek fog zavarni? Van itt valaki akinek így volt?
Nem fizetnek nekem a promóért, de használj intim kelyhet :)
Facebookon találsz egy olyam csoportot, hogy "Az eredeti intimkehely és mosibetét". Mindenki nagyon segítőkész.
12 órát bent lehet a kehely, így nem zavarna a csere a nagy napon.
Orvos fel tud irni gyogyszert emi eltolja vagy ha szedsz fogamzasgatlot meg konnyebb.
Viszont csak legvégső esetben javaslom, az en szervezetem teljesen meghulyut tole
1. lehet h a stressz miatt amúgyse jön meg
2. az esküvő egész napos szenvedés, rohangálás, de ugye "csakegyszervanilyen" ne mondd már h a tampon, amit nők milliói hordanak, akkora nagy kihívás, hogy egy napig nem bírod ki. tamponnal meg nem értem hol a gond..
Barátnőmnek jött meg aznap, pedig nem is akkorra várta...
Wc-re is kell majd valahogy menned a nagy ruhában, cserélsz akkor. Nyilván segítséggel: valaki közben fogja a ruhádat. Nekem még a legerősebb időszakban is kibír 2-3 órát egy betéttel és nem tart az sem egész nap, amíg vészes...
Figyi, én sem szeretem a tampont, de azért van az az eset, amikor az ember lánya félreteszi ezeket a szeretem, nem szeretem dolgokat. Tampon, betét, dupla védelem, és amikor van időd, cserélgeted. De az intimkelyhet is megfontolnám a helyedben, de úgy, hogy előtte már kipróbáltad párszor, hogy biztosan tudd használni.
Vagy ez...vagy nem tudom. Végülis szétbombázhatod hormonokkal a szervezeted, ahogy korábban javasolták, de azért meggondolnám a helyedben, hogy mi okoz nagyobb kárt és kellemetlenséget hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!