Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az baj ha az esküvőre pont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha az esküvőre pont meg fog jönni a menzeszem? Szerintetek fog zavarni? Van itt valaki akinek így volt?

Figyelt kérdés
21.en lesz az esküvő és 19.en kell megjönnie én ezt nem tudtam hogy így fog megjönni már régen eldontottuk hogy hanyadikan lesz. Félek hogy majd nem tudok cserélni és olyan lesz a ruhám. Így is mindig olyan érzésem van hogy olyan a nadrágom mikor nem és ez zavar.
2020. febr. 2. 22:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem fizetnek nekem a promóért, de használj intim kelyhet :)

Facebookon találsz egy olyam csoportot, hogy "Az eredeti intimkehely és mosibetét". Mindenki nagyon segítőkész.

12 órát bent lehet a kehely, így nem zavarna a csere a nagy napon.

2020. febr. 2. 22:43
 2/16 A kérdező kommentje:
Nekem az nem kell tampont se szeretem néha fel sem megy
2020. febr. 2. 22:45
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Akkor milyen tanácsot adjunk? Engem zavarna, rossz lenne cserélgetni járni, pláne fehér ruhában. Emiatt odébb akarnád rakni az időpontot?
2020. febr. 2. 22:51
 4/16 anonim ***** válasza:
39%

Orvos fel tud irni gyogyszert emi eltolja vagy ha szedsz fogamzasgatlot meg konnyebb.

Viszont csak legvégső esetben javaslom, az en szervezetem teljesen meghulyut tole

2020. febr. 2. 23:12
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

1. lehet h a stressz miatt amúgyse jön meg

2. az esküvő egész napos szenvedés, rohangálás, de ugye "csakegyszervanilyen" ne mondd már h a tampon, amit nők milliói hordanak, akkora nagy kihívás, hogy egy napig nem bírod ki. tamponnal meg nem értem hol a gond..

2020. febr. 2. 23:47
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Ha 19-en megjon rendesen, akkor feltetelezem 21-en mar nem olyan eros a verzes, hogy 2 orankent cserelni kelljen, bar betetet nem hasznaltam mar vagy 10 eve, annak lehet szaga attol fuggetlenul, hogy nem azik at olyan hamar mar a 3. napon, ugy emlekszem. En kibirnek egy napot tamponnal a helyedben, szexeljetek egyet reggel es rakd be utana, gondolom akkor konnyebben felmegy. Ha normalisan rakod fel, nem ugy, hogy kilog a fele, akkor nem lehet erezni, hogy bent van.
2020. febr. 3. 06:10
 7/16 A kérdező kommentje:
De nekem úgy van hogy első nap gyenge és 2.,3. Nap erősebb
2020. febr. 3. 09:58
 8/16 anonim ***** válasza:
96%

Barátnőmnek jött meg aznap, pedig nem is akkorra várta...

Wc-re is kell majd valahogy menned a nagy ruhában, cserélsz akkor. Nyilván segítséggel: valaki közben fogja a ruhádat. Nekem még a legerősebb időszakban is kibír 2-3 órát egy betéttel és nem tart az sem egész nap, amíg vészes...

2020. febr. 3. 10:55
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak te tudhatod, hogy téged fog-e zavarni. Nekem nem túl erős, engem biztosan zavarna. Azt a részét viszont nem értem, hogy félsz, hogy nem tudod majd cserélni - gondolom, lesz wc a lagzi helyszínén, nem? Vagy annyira erős a 3. napon is, hogy 1-2 órát nem bírsz ki?
2020. febr. 3. 13:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, én sem szeretem a tampont, de azért van az az eset, amikor az ember lánya félreteszi ezeket a szeretem, nem szeretem dolgokat. Tampon, betét, dupla védelem, és amikor van időd, cserélgeted. De az intimkelyhet is megfontolnám a helyedben, de úgy, hogy előtte már kipróbáltad párszor, hogy biztosan tudd használni.

Vagy ez...vagy nem tudom. Végülis szétbombázhatod hormonokkal a szervezeted, ahogy korábban javasolták, de azért meggondolnám a helyedben, hogy mi okoz nagyobb kárt és kellemetlenséget hosszútávon.

2020. febr. 3. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!