Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit mondtok, amikor megkérdezi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondtok, amikor megkérdezik, mit szeretnénk nászajándékba?

Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 22:26
 1/9 Noblesse Oblige ***** válasza:
74%
Én őszintén azt mondtam mindenkinek: semmit.
2020. jan. 26. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Mi akkor költöztünk össze, így elmondtuk, hogy borítéknak örülünk a legjobban, de azt is hozzátettük, hogy ebből senki se csináljon problémát. Van, aki sorsjegyet adott, ami szerintem marha jó ötlet és tök mókás volt kapargatni. Van, aki tárgyi ajándékot adott, annak is örültünk. És volt, aki pénzt adott, ebből fizettük ki a vacsit másnap. 😊
2020. jan. 27. 01:48
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Azt, hogy mindegy, nem ezért csináljuk. :)
2020. jan. 27. 06:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Mi sem ezért csináljuk , ezért nem tudok mit mondani.

Nyilván adni fognak nászajándékot, ezért kérdezgetik es nyilván én sem megyek úgy vendégnek egy esküvőre sem, hogy nem adok valamit.

Ha ezert csinálnánk, nem lenne gond, megmondanám, hogy penz kell, azért a felhajtás, de nem igy van.

Mi is egyutt élünk alberletben, ami kompletten felszerelt es tavasszal kezdjük a házfelújítast, igy igazából a targyakkal nem tudunk mit kezdeni, az albiba nem férnek el, a hazba meg még nem tudjuk bepakolni őket.

2020. jan. 27. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:
29%
Én semmit mert nincs párom, de pl kérhetnétek valami autósorsjegyet vagy nem feltetlen autót de valamilyen sorsjegyet. Ha kaptok többet háthta nyertek😁
2020. jan. 27. 11:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi először mindig elsütöttük, hogy természetesen semmit, nem ezért hívtuk meg őket. Aztán általában jött a konkrét kérdés, hogy na jó jó, de még is... Valami ajándékot, vagy pénzt?

Ezt szerintem már nem lehet megkerülni és tök jogos kérdés, mi is megszoktuk kérdezni. Lehet, hogy van ajándék listájuk, lehet hogy kifejezetten gyűjtenek valamire. Miért ne lehetne ezt őszintén megbeszélni? Miért adjak olyat, amire semmi szükségük? Ezeket úgysem mondja el magától egy pár, csak ha kihúzzák belőlük.

Mi második körben már mindenkinek elmondtuk, hogy igazából mindenünk megvan, nagyon szeretnénk mihamarabb kifizetni a lakáshitelünket, úgyhogy ha mindenképpen szeretnének hozni valamit, akkor ehhez megköszönjük a hozzájárulásukat.

Mindenki nagy örömmel és talán túlságosan komolyan is vette... Szinte csak pénzt kaptunk rengeteg ötletes csomagolással, többnyire valamilyen házzal kapcsolatos témában. Valaki képkeretbe tett egy rajzolt házat, aminek a kéményén jöttek ki a pénz gurigák, valaki házat hajtogatott pénzből és még sorolhatnám. :D A legdöbbenetesebb számunkra egy konkrét 4 éves lakástakarék volt. Szülőktől, de annyira nem számítottunk rá, hogy azzal a lendülettel vissza is adtuk, hogy ne vicceljenek.

Ha konkrétan rákérdeznek, szerintem semmi baj nincs azzal, ha őszintén elmondjátok mit szeretnétek.

2020. jan. 30. 15:28
 7/9 Funteki válasza:
0%
A menyaszony iker testvérét + ba nászészakára
2020. jan. 31. 20:38
 8/9 anonim válasza:
Szerintem akik házasodni készülnek, eleve együtt élnek és amire szükségük van azt már megvették. Mi pl mindenkinek pénzt adunk, de azt is kértünk mindenkitől, és gondolom mivel ez egy esküvő illik és kell nászajándékot vinni. Inkább az legyen mint a 35. étkészlet és társai
2020. febr. 1. 14:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezdem azzal, hogy nemrég volt az unokánk esküvője, mi is borítékot adtunk, illetve a lakodalmi süteményeket megcsináltam 70 főre. A munkadíjat nem számoltam, a hozzávalók meg az ajándék részét képezték. De amikor a mi esküvőnk volt, még tárgyakat kaptunk. A mai napig tudom, melyiket kitől kaptuk. Van két nagyon kedves tárgyam, amire kincsként vigyázok. Ez egy falra akasztható porcelán sótartó, amibe kb 1 kg só fér, és egy porcelán talpas tortatálca. Ezeket a nagymamám kapta nászajándékba több mint 100 éve. 1911-ben.
2020. febr. 3. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!