Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A papnak el kellene mondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A papnak el kellene mondani, ha megyünk jegyesoktatásra, hogy várandós vagyok?

Figyelt kérdés
Nyilván tudom, hogy vallás szempontjából biztos nem elfogadott ez, de addigra úgyis látszódni fog a hasam.
2020. jan. 22. 10:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Mondod te aki minden papot ismersz (nyilván mobilod névjegyzéke hosszú) hogy általánosan kijelentetted amit.😎 Jelen voltam ilyen esetnél.
2021. dec. 11. 20:08
 12/13 anonim ***** válasza:

#11 Értem. Tehát - állítólag - jelen voltál EGY ilyen esetnél. De igazából nekem mindegy, nem akarlak meggyőzni az igazamról, mert már megszoktam, hogy mindig azok próbálják osztani az észt, akik csak keresztelőkön meg esküvőkön teszik be a lábukat egy templomba... ja, és karácsonykor, amikor szintén divat megjelenni és hívőt játszani.

A kérdéshez meg már köze nincs ennek a vitának. Arra annyi a válasz, hogy igen, el kell(ett) volna mondani a papnak a terhesség tényét, vagy leginkább nem tartani egyházi esküvőt, mikor nem is vallásosak.

2021. dec. 23. 14:45
 13/13 anonim ***** válasza:
12 én minden vasárnap misén vagyok, és akkor az esetek túlnyomó részében én olvasom az olvasmányt (nem ministrálok csak odamegyek az első sorból). Szerinted hogy lehettem jelen ilyenkor?? Tán úgy hogy nem vagyok fekvőkeresztény (aki kb csak vízszintesben találkozik pappal mint keresztelő, temetés) ez az a kifejezés amit körül igyekeztél írni
2021. dec. 23. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!