Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A papnak el kellene mondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A papnak el kellene mondani, ha megyünk jegyesoktatásra, hogy várandós vagyok?

Figyelt kérdés
Nyilván tudom, hogy vallás szempontjából biztos nem elfogadott ez, de addigra úgyis látszódni fog a hasam.
2020. jan. 22. 10:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha úgyis látszódni fog, nem kell elmondani.
2020. jan. 22. 10:15
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell elmondanod, de szerintem amúgy sem fűzne hozzá rosszalló megjegyzést, nem a középkorban élünk.

Sok boldogságot kívánok!

Egy katolikus

2020. jan. 22. 10:20
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem ő a gyerek apja, akkor semmi köze nincs hozzá
2020. jan. 22. 12:12
 4/13 anonim ***** válasza:
36%

Igazi keresztény értékekkel rendelkezel mondhatom. Nem a házasságon kívüli gyerekedre gondolok elsősorban, hanem arra, hogy hazudozni, titkolózni, megvezetni akarod az atyát. Ha már köpsz az egyház játékszabályaira, legalább annyi tisztesség szorulna beléd, hogy felvállalod.

Azt meg végképp nem értem, mi a csudának kell templomi esküvő ilyen esetben. Szánalmas és képmutató vagy.

2020. jan. 22. 20:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Újabb rész a teleregényből:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..

Már vártam az újabb részt :D még mindig nevetséges, hogy csak terhesen vesznek el, de hogy még egy papnak is hazudozni készülsz... ásd el magad.

2020. jan. 22. 20:38
 6/13 anonim ***** válasza:
2020. jan. 22. 20:39
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk ha azt szeretnéd hogy megkereszteljék a gyereked akkor szülessen családba. Mondjuk a legtöbb pap akkor is megkeresztelné és a jegyes oktatáson se szégyenítik meg az embert. Csak ne csínálj úgy mintha te tennél szívességet hogy megjelensz. Jó fejek a papok de azt nem csipázzák ha nem adod meg a tiszteletet.
2020. febr. 26. 23:29
 8/13 anonim ***** válasza:

#7 A gyerek családba születik. Van anyja meg apja, akik vagy élettársak, vagy polgári házasságot kötöttek. Akkor is megkeresztelik, ha egyik szülője sincs megkeresztelve, akkor is ha házasságon kívül fogant vagy született. Nem "a legtöbb pap", hanem minden katolikus pap. A gyermek nem tehet a szülei bűneiről, jár neki a keresztség szentsége. Még akkor is, ha az anyja a létezését is el akarta titkolni. Látom, te is képben vagy az alapokkal, ha ezt sem tudod.

Az megint más kérdés, hogy mi értelme az egésznek, ha a szülei ennyire köpnek a vallásra meg az egyház szabályaira.

2021. dec. 10. 19:58
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
8 látom annyira finoman fogalmaztam hogy terhemre nyertem vele személyeskedő leszólást. Ha a fukszos beviharzik a templomba (megtörtént eset, kisebb-nagyobb hasonlósággal nem is olyan ritkán) azzal hogy "na figyelj papocska eztet(!) kéne megkeresztelni, vadházasságba született de hát ez van ... mikorra írnál be a noteszbe?!" akkor el van hajtva attól függően hogy mennyi vér van a papban
2021. dec. 11. 15:46
 10/13 anonim ***** válasza:
60%

#10 Senkit nem hajtanak el. Szinte az összes börtöntöltelék, maffiózó c... gyereke meg van keresztelve. Kizárt dolog, hogy bármelyik "fukszos" az általad leírt stílusban keresi fel a papot, ellenkezőleg: meghunyászkodva, sunyi módon elhallgatva a viselt dolgaikat mennek intézkedni egyházi ügyekben (lásd, ahogy a kérdező, csak az a különbség, hogy ő nem a bűnöző múltját, hanem a saját gyereke létezését akarta eltitkolni).

Az pedig nem személyeskedés, hogy nem vagy képben az alapokkal, hanem egy tény, amit a legutóbbi hozzászólásod is megerősít.

2021. dec. 11. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!