Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászútra miért fancy drága helyre menni? Miért ez a divat?
Mert mindenki kontráz. A divatot lehet követni, diktálni, de egyik sem kötelező.
Mi van, össze kaptatok a pároddal?
Lehet cifrálkodi, különlegeskedni de nem muszály mert így is meg úgy is a két ember boldogsága a lényeg.
A divatok jönnek meg mennek.
Nem teljesen mindegy, hogy mások hová járnak nászútra? Kit érdekel a divat egyébként is? Ha te Salgótarjánban akarsz nászutazni, senki nem fogja megtiltani.
Egyébként meg ezerszer inkább fancy nászút, mint fancy esküvő/lagzi :)
Mert azzal lehet vetíteni.
Nagy esküvő menő helyen, drága nászút, hogy legyen mit tenni facere.
en ezerszer inkabb koltok a naszutra mint a lagzira. nem szeretem a felhajtast, nekem eleg lesz egy nagyon kis eskuvo, szuk csaladi barati koros lagzival, szerintem par szazezerbol kijon. viszont naszutra skociaba szeretnek menni, aludni legalabb egy ejszakat egy igazi kastelyban, es hercegnonek erezni magam akit elrabolt a fekete lovag:D hozzam kozelebb all egy ilyen, inkabb jovosmenos tortenelmi varosos naszut, mint vmi noname wellness vagy tuneziai hedereles a parton.
de talan meg japan is szobajohet, bar azt inkabb csak ugy, nem naszutnak. ez a kastely dolog fontosabb:D
Nem mindegy neked? Ha tényleg nem érdekelni ez akkor fel sem tenned a kérdést!!!
attól mert meg páran meg tehetik hogy valamilyen különleges helyre mennek akkor az mar miert baj?!? Vagy az most miert faj neked? Az irigykedéssel jobb lesz neked...?! Nem hinnem
A hatosnál a pont.
Nem is értem ezt az idióta kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!