Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Februárban lesz az esküvőnk!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Februárban lesz az esküvőnk! Többi lent! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Na szóval, elég szép helyet találtunk:hotelben lenne a vacsora, egy medence körül! Meghívtam a gyerekkori barátaimat is! Férfiak, nők vegyesen... Csak nem szeretném, ha valami baj lenne, mert ismerem őket, milyenek, ha isznak! Nem szeretném, ha medencés buli kerekedne ki belőle! Lesznek konzervatívabb emberek is ott! Mit tanácsoltok? Ne hívjam el őket?

2020. jan. 1. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Ne szolgáljanak fel italt.
2020. jan. 1. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Olvastam már olyat is, hogy kifejezetten írták a meghívóban, hogy lehet vinni fürdőruhát. Ott azt hiszem pont az volt, hogy sokan nem vették ezt komolyan.

Szóval ha az alatt, hogy lesznek ott konzervatívabb emberek is,azalatt saját magad érted, akkor megértem a kérdést,de akkor meg miért ne ezt írtad volna? Most azzal meg mit foglalkozol a saját esküvődön, hogy kinek mi tetszik? Barátait általában ha igazi, akkor pedig elfogadja és úgy szereti az ember. De nem értem azt írod meghívtad a gyerekkori barátaid is, aztán meg hogy vagy ne hívd el? Nekem fura ez az egész para.

2020. jan. 1. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudják a meghívottak, hogy lesz medence? Bennem fel sem merülne vendégként, hogy attól, hogy szálloda, közvetlen egy beltéri medence mellett lesz a lagzi. De még ha tudom is, akkor sem viszek magammal egy esküvőre fürdőruhát. Vagy ha szerinted még ennek is fennáll a veszélye, akkor szólj előre, hogy nem terveztek medencézést.
2020. jan. 1. 17:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Persze, hogy tudja mindenki! Mindenképpen "víz" közelbe akartuk tartani, mert szerintem az kicsit romantikusabb! Hangsúlyozom, szerintem.. Mindenki szépen elegánsan felöltözve lesz! A fürdőruha illuzió romboló, egy lagzin:)
2020. jan. 1. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez annyira ízlések és pofonok! Nem azt írtam, hogy Ti kértetek fürdőruhát,de látod, hogy volt aki így tett, szóval nem evidens, hogy ez illúzió romboló volnz, szerintem sem. Nyilván arra gondoltál, hogy vannak annyira merészek ittasan, hogy akár ruhában vagy meztelen is fürödnének. Mondom,ha igaz barátok nem zavarna. Meg ne másoknak akarj megfelelni. Ennyi.
2020. jan. 1. 20:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze, nyilván nem megfelelni akarok senkinek! Meztelenül, biztosan nem ugrálnának be, hanem kosztümbe, meg öltönybe, ahogy ismerem őket! Mondjuk ez engem nem zavarna, csak az idősebbeket gondolom! Na mindegy, majd megoldom.. Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. jan. 1. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, ha valaki van olyan hülye, hogy :

- tönkretesz egy több tízezer forintos öltönyt vagy kosztümöt azzal, hogy beugrik a medencébe (esküvőre àltalában azért valami drágább cuccban megy az ember)

- februárban bevállalja, hogy vizes ruhában próbál hazamenni (taxi nem fogja felvenni, tömegközlekedésen meg halálra fagy)

az jó eséllyel megteszi, de meg is érdemli.

Viszont nem hiszem, hogy pont ezek miatt az okok miatt valóban megtennék ezt a lépést.

Azt meg felejtsd el, hogy ki mit szól.

A férjem családjában van egy iszonyat sznob nagynéni. Folyamatosan kritizálta mindenkinek az esküvőnket, mert egy egyszerű lagzi volt, ahol az volt a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát, és pont letojtuk a kötelező formaságokat. Azóta is röhögünk rajta, pláne, hogy majd felrobban mert azóta a férjem húga is férjhez ment, az ő két fia pedig abszolút nem akar házasodni... Így nem tudja örömanyaként megszervezni az évszázad esküvőjét a fiainak 😂🤣

2020. jan. 2. 03:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Tedd meg a saját kedvedért, hogy élvezed az esküvődet és nem azon gondolkozol ki mit fog tenni, vagy kinek mi fog tetszeni és mi nem. Úgysem tehetsz mindenki kedvére! Csak élvezd a TI napotokat és sodródj az árral!

Megjegyzem én is aggódtam picit a nagy nap előtt, hogy a család és a barátok hogyan lesznek összeegyeztethetők a buliban. Valljuk be nem egy korosztályt és így nyilván nem is egy életritmust képviselnek, de amikor az egy-egy techno számra is ugyanúgy tomboltak a nagymamák, mint a fiatalok, akkor jöttem rá, hogy totál felesleges volt rágódni. Aki jól akarja érezni magát, az jól fogja. Aki nem, azzal meg nem kell foglalkozni! :)

2020. jan. 6. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!