Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ajándékokból, menyecsketáncból mennyi pénz gyűlt össze?
Akit ez kicsit is érdekel az ne házasodjon. Ha nem engedhetitek meg magatoknak a rongyrázást akkor nem kell nagy habos-babos esküvőt tartani.
Senkitől nem kértek egy forintot sem egyik esküvőn sem amin voltam. Szánalmas ha erről szól az egész.
Esküvő kb 1.6 millióba került nekünk, kb 6.8 millió jött össze. Nem én kaptam, hanem a gyönyörűséges menyasszony.
Nem emiatt házasodtunk össze, de jól jött, na. Aki azt mondja, hogy neki nem kéne a menyecske tánc pénz, az simán csak hazudik.
Ásd el magad, ha te az ajándékokért és a pénzért mész férjhez...
Boldog házasságod lesz, na de a násznéped arcát is megnézném.
80 fős lagzink volt nyáron, minden extra és rongyrázás nélkül. 3,2 millió forint lett a vége és nagyjából 2,5-et kaptunk ajándékba.
Mi nem írtuk a meghívóba és nem kértünk senkitől semmit. Sokan rákérdeztek, nekik őszintén elmondtuk, hogy a lakáshitelünk előtörlesztésére szánt összeget forgattuk az esküvőnkbe gyakorlatilag, ezért a pénznek örülnénk a legjobban, de egyáltalán nem elvárás, két jó szóval is szeretettel várjuk őket.
Én álmomban sem gondoltam, hogy ennyi pénzt kapunk... Annyira meghatódtam másnap, amikor otthon bontogattuk a borítékokat, olvasgattuk a jókívánságokat és összeszámoltuk a pénzt, hogy csak ültem a szőnyegen és potyogtak a könnyeim majd egy órán keresztül.
Őszintén szólva szerintem mindenki tervez valamennyire. Nem feltétlenül elvár, csak tervez anyagilag. Mi azt terveztük, hogy reméljük az esküvő után 2 milliót tudunk előtörleszteni. 1-et a nászajándékokból, 1-et pedig önerőből. Ezt bőségesen felülírták a vendégek.
100 fős lagzink 2,8 millióba került.
2,2 millió jött vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!