Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csajok, volt olyan közületek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, volt olyan közületek, aki az esküvője napján menstruált?

Figyelt kérdés

Mennyiben befolyásolta ez az esküvőt? Rontott ez a hangulatodon vagy sikerült kizárnod ezt az érzést? Volt-e átázás/nem féltél, hogy átázol?

Csak azért teszem fel a kérdést, mert habár még messze vagyunk az esküvőtől, de nekem sajnos eléggé rendszertelen a menstruációm és félek, hogy bekavarna a nagy napon.

2019. dec. 28. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
20%

Mikor az esküvőm volt, már 14 éve menstruáltam. Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy megszoktam addigra, milyen is ez a pár nap.

Menstruáció alatt edzettem, dolgoztam, cipekedtem, ügyeleteztem korábban, csak nem gondolod, hogy az esküvőn érdekelni fog, hogy van bennem egy tampon?

Nem befolyásolja a hangulatom, mert megtanultam úrrá lenni a hormonjaimon az évek alatt, mint minden normális ember. A természetes működésem nem lehet kifogás és nem is kezelhetem annak. Ezt nem az esküvő napján kell elkezdeni, hanem még kamaszlányként. Én nonszensznek tartottam, hogy ez a pár nap más, mint a többi és azóta is nonszensznek tartom. Az átázás nem aggasztott, kitapasztaltam, hogy mivel mennyit bírok ki.

Ne aggódj emiatt. Sok nőnek könnyebb lenne az élete, ha nem fújná fel mentálisan ezt a menstruáció dolgot és nem borítana fel minden mást is arra a pár napra maga körül. Az élet mehy tovább. Feleség leszel, véresen vagy anélkül.

2019. dec. 28. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
19%
Az eletben nem aztam at. Miert pont az eskuvomon tortent volna meg?
2019. dec. 28. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
18%
16 évesen még talán megérteném, hogy az átázás miatt problémázol, de felnőtt (?) nőként ezt nem tudod kezelni?! Szerintem te inkább ne házasodj még! Nagyon gyerek lehetsz
2019. dec. 28. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
Ez megint a menszeszes fétises.
2019. dec. 28. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
Igen, epp akkor volt meg, Murphy, viszont szerencsere nem az elso 2 nap egyike volt amikor nem lehet eltekinteni tole, hiszen omlik. Emlekszem h csereltem tampont ugy h a feher ruha rajtam volt de nem volt veszes. Ezt leszamitva egyaltalan nem foglalkoztam a dologgal, olyankor van mas izgalom boven ami elfeledteti:)
2019. dec. 29. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!