Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most akkor végül is mi történi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor végül is mi történik majd a legénybúcsún? Ugye csak nézik a lányokat a résztvevők?

Figyelt kérdés

2019. okt. 30. 13:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%
Igen ritka, hogy nézelődésnél vagy mellfogdosásnál több lenne. 90%-ban ennyi, 10%-ban valaki elviszi a csajt (ha a csaj egyáltalán vállalja) és 1%-ban maga a vőlegény teszi.
2019. okt. 31. 16:53
 22/29 wagnerur1 válasza:
74%

Voltam olyan legénybúcsún, ahol a leendő anyós ment szobára a vőlegénnyel is. De 2 évig így is tartott a házasság.

A válasz ott van benned. Ha úgy gondolod, hogy olyan legénybúcsú lesz, ahol a legény tovább megy a nézelődésnél, akkor tovább is fog menni.

Ezzel együtt úgy gondolom, hogy mikor kefél félre. Házasság előtt 1 nappal vagy utána tízzel. Ha félrelép, akkor félre lesz lépve. Vagy majd a felesége lép félre.

Vagy egyik sem és boldogan élnek míg be nem teszi a lábát az anyósok valamelyike, amelyik szebb példája a tipikus anyósnak.

2019. nov. 4. 15:26
 23/29 wagnerur1 válasza:
24%

"Ezzel együtt úgy gondolom, hogy mikor kefél félre."

Egy szó kimaradt. Helyesen: Ezzel együtt úgy gondolom, hogy mindegy mikor kefél félre.

2019. nov. 4. 15:37
 24/29 anonim ***** válasza:
71%
Persze, hogy semmi nem történik, ahogy Győr(még péntekig) polgármestere is szerető férj, és szerető családapa!
2019. nov. 7. 22:12
 25/29 A kérdező kommentje:
Öhm. A győriek nem jó példa, mert ott más a morális mérce, mint az ország többi részén.
2019. nov. 8. 10:59
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha te vagy az anyuka, akkor ne foglalkozz vele.
2019. nov. 8. 12:38
 27/29 A kérdező kommentje:
Már miért ne foglalkoznék vele, nem mindegy hogyan indulnak a a fiatalok a közös úton.
2019. nov. 8. 18:50
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Na ez már nekem nem normális szint, hogy az anyós ilyenekkel foglalkozik.... még nekem is bosszantó, nem hogy szerencsétlen leendő férjnek...
2019. nov. 8. 20:30
 29/29 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem normális, hogy akár a gyerekeinek, akár a szüleinek a szexuális életével törődjék valaki. Ezért. Ez az ő dolguk, nem a tiéd.
2019. nov. 9. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!