Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor végül is mi történik majd a legénybúcsún? Ugye csak nézik a lányokat a résztvevők?
Én mondjuk nem mennék hozzá olyan férfihoz, akivel kapcsolatban ilyen kételyek merülnek fel bennem. Minőségi partnert kell választani.
Bár neked ugyanmindegy, te már leborjaztál neki... így már őt is megértem kicsit, hogy miért nézné inkább fiatal, jó testű nők vonaglását. Biztos jobb program, mint otthon ülni egy féltékenykedő hárpiával meg egy üvöltő gyerekkel.
Jesszus, szegény vőlegény remelem meg bármiféle legénybúcsú elott menekül az ilyen tudálékos mindenbe beleszóló anyostol 😄😃
Önnek semmi köze ehhez, csókolom kezeit!
Ez csak a résztvevőkön múlik. Igaz nem legénybúcsún, de pár férfi ismerősöm ellátogatott "sztriptízbárba" volt aki beszélgetett a lányokkal, míg más hátrament egy félreeső szobába az egyik hölggyel (egyedülálló férfi, a szolgáltatás igénybevételével nem csalt meg senkit).
Ha egy személy csalfa, az hétköznap is csalfa nem kellenek hozzá táncos lányok.
Ezért tartom nagy idiótaságnak a legény és leánybúcsúkat is.
Házasodni fogsz,nem börtönbe vonulni. A nagy nap után ugyan úgy találkozni fogsz a barátaiddal és levegőt is fogsz venni mint régen (ki gondolta volna?)
Felesleges egy táncoló prosti miatt kockára tenni az esküvődet és rossz érzéseket kelteni a párodban ami majd később kihat a kapcsolatra.
Se a férjemnek se nekem nem volt ilyen fura bulink esküvő előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!