Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ha nem lesz sem legény sem lánybúcsú?
A pár kifejezetten azt kérte, hogy a barátok ne rendezzenek legény és lánybúcsút, mert Ők nem olyan típusok, illetve a vőlegény idősnek érzi magát ehhez ( 41),és mivel az esküvő is szerény lesz, nem kell a felhajtás.
Ti azért meglépnétek, hogy sutyiban szervezkedtek? Mégis csak egyszer házasodnak...
Senki nem értett félre. Te nem értetted meg a pár kérését.
És mi az, h barátos este járna nekik? Az esküvőn van ilyen napirendi pont, hogy megszakítani a kapcsolatot az összes baráttal? Semmi nem változik, a te szempontodból ez csak egy papír.
Teljesen normális, ha nincs legény/leánybúcsú.
Nekem (én vagyok a nő) pl. nincsenek barátnőim, a "csajos esték" gondolatától is falra mászom. Max. olyan legény/leánybúcsút tudnék elképzelni, ahol a közös baráti körükkel beülünk valahova a párommal. De mivel egyikünk sem szereti "ünnepeltetni" magát, így bőven elég lesz az esküvő.
Itt meg ha a pár kifejezetten ezt kérte, akkor nincs miről beszélgetni. :))
Egyértelműen megkértek valamire,tartsd tiszteletben és legyél empatikus, értsd meg, hogy Ők ezt szeretnék! Nekem sem kéne egyébként!
"Ugyanígy meg se fordult a fejükben, hogy hejehuja lakodalom lesz, szemük se rebbent, hogy a legszűkebb családi körben (szülők, testvérek) házasodtunk. Fotókat kaptak és kész."
13 amit írt,ezt valaki elmagyarázná?
Szokás ilyet csinálni, hogy szűk körben házasodnak, majd egy tágabb körnek,akiket nem akartak meghívni illetve nem is hívtak meg az esküvőjükre, azoknak küldenek egy fotót utána postán? Olvastam már olyanról is, hogy levelet küldtek erről de nem értem, hogy ez miért jó!? Tehát akiről úgy döntöttetek valamiért, hogy nem kell, hogy ott legyen,minek utána az orra alá dögölni, hogy miből hagytátok ki vagy egyáltalán az egész házasságot minek közölni azokkal? Köszi a magyarázatot!:)
Te vagy az itt, aki értelmezni nagyon nem tud, illetve olyan dolgokat képzeltél hozzá amiket nem írtam. Hol volt a táncról szó a kérdésemben, vagy arról, hogy ezen meglepődtem? Meg arról, hogy nem tudom megemészteni, hogy ezt szűk családi meghitt eseménynek tartjátok? Eleve ellentmondásos amit írsz,mert egyszer közlöd ezt, hogy intim családi eseménynek tartjátok, hozzáteszem iszonyú lekezelően az egészet, majd később leírod azt is, hogy "Komolyan nem tudom, miért kell azt sugallni, hogy bárki is azért nem volt ott, mert nem akartuk ott látni."
Nekem magyarázod mindezt, mikor nem ezt kérdeztem, s akinek szintén szűk körű lesz az esküvője és a tárgyhoz nem tartozik,de ugyanúgy táncos "bulikát" sem szeretne! Úgyhogy ezt nagyon benézted a sértegetéseiddel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!