Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ha nem lesz sem legény sem lánybúcsú?

Figyelt kérdés

A pár kifejezetten azt kérte, hogy a barátok ne rendezzenek legény és lánybúcsút, mert Ők nem olyan típusok, illetve a vőlegény idősnek érzi magát ehhez ( 41),és mivel az esküvő is szerény lesz, nem kell a felhajtás.

Ti azért meglépnétek, hogy sutyiban szervezkedtek? Mégis csak egyszer házasodnak...

2019. okt. 5. 17:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
Én azért csinálnék leány/legénybúcsút, max őket nem hívnám meg rá.
2019. okt. 5. 19:36
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Senki nem értett félre. Te nem értetted meg a pár kérését.

És mi az, h barátos este járna nekik? Az esküvőn van ilyen napirendi pont, hogy megszakítani a kapcsolatot az összes baráttal? Semmi nem változik, a te szempontodból ez csak egy papír.

2019. okt. 5. 20:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan, hogy a pár ezt kérte. Ha a barátaitok, akkor gondolom, ismeritek őket annyira, hogy ez nem stílusuk. Valószínűleg nem véletlenül kérték külön,hogy ne. Régen rossz, ha ezért szólni kell. Nekünk se volt, mert marhára nem mi vagyunk azok, akik ilyet csinálnak, baromságnak tartjuk. A barátainknak -akik tényleg azok és ismernek minket- eszükbe sem jutott volna. Irtó kínos lett volna. Ugyanígy meg se fordult a fejükben, hogy hejehuja lakodalom lesz, szemük se rebbent, hogy a legszűkebb családi körben (szülők, testvérek) házasodtunk. Fotókat kaptak és kész. Nem vagyunk egyformák, ki így érzi jól magát, ki úgy. Ha valaki a barátom, azt ismerem annyira, hogy tudom, mit szeret és tiszteletben tartom, még ha nekem más is az ízlésem. Pláne, ha volt egy kérés. Nonszensz, hogy valaki keresztbe szervezzen. Ha ti bulizni akartok, bulizzatok, de ne a párral, mert ők azt nem akarják. Nem is értem, mire gondolnak ilyenkor emberek. Én is jobban örültem volna, ha a barátaink nem hagyományos, közel 100 fős lagzit csapnak, mert rosszul vagyok tőle (a férjem szintén), de ők ezt akarták, akkor ez lesz. Mi így fogtuk fel. Örültünk, hogy boldogok és próbáltunk kevésbé szenvedni. Nem haragudtak, hogy korán (éjfélkor) elmentünk, ismernek, tudják, hogy ez is nagy dolog volt tőlünk és örültek, hogy megtettük a kedvükért. Nekem ezt jelenti a barátság. Röviden: Tartsátok tiszteletben a kérésüket!
2019. okt. 5. 21:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, ha nincs legény/leánybúcsú.

Nekem (én vagyok a nő) pl. nincsenek barátnőim, a "csajos esték" gondolatától is falra mászom. Max. olyan legény/leánybúcsút tudnék elképzelni, ahol a közös baráti körükkel beülünk valahova a párommal. De mivel egyikünk sem szereti "ünnepeltetni" magát, így bőven elég lesz az esküvő.

Itt meg ha a pár kifejezetten ezt kérte, akkor nincs miről beszélgetni. :))

2019. okt. 6. 21:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen megkértek valamire,tartsd tiszteletben és legyél empatikus, értsd meg, hogy Ők ezt szeretnék! Nekem sem kéne egyébként!

"Ugyanígy meg se fordult a fejükben, hogy hejehuja lakodalom lesz, szemük se rebbent, hogy a legszűkebb családi körben (szülők, testvérek) házasodtunk. Fotókat kaptak és kész."

13 amit írt,ezt valaki elmagyarázná?

Szokás ilyet csinálni, hogy szűk körben házasodnak, majd egy tágabb körnek,akiket nem akartak meghívni illetve nem is hívtak meg az esküvőjükre, azoknak küldenek egy fotót utána postán? Olvastam már olyanról is, hogy levelet küldtek erről de nem értem, hogy ez miért jó!? Tehát akiről úgy döntöttetek valamiért, hogy nem kell, hogy ott legyen,minek utána az orra alá dögölni, hogy miből hagytátok ki vagy egyáltalán az egész házasságot minek közölni azokkal? Köszi a magyarázatot!:)

2019. okt. 14. 09:32
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
Én vagyok a 13. Néhányan jelezték, hogy szívesen megnéznék a képeket. A szertartáson volt egy fotós, aki készített pár képet a szertartásról, nem volt külön beállított fotózás. Aki erre kíváncsi volt, kapott egy linket, elektronikus formában kapott fotókat, nem postán. Ahogy pl. mi is kaptunk másoktól. Ha már vetted a fáradtságot, hogy végigolvasd, amit előzőleg írtam, akkor próbáld megérteni is kérlek. Ha ugyanis az értelme átment volna, nem fogalmaznál úgy, hogy "nem kell" bárki is az esküvőnkre. A bulika nem kell, így érthető? Meg tudod emészteni, hogy számunkra az esküvő meghitt, intim, családi esemény. Bármennyire is szeretjük a barátainkat, nem a családtagjaink és senkinek nem lenne túl szórakoztató, ha csak ülnének egymás mellett ismeretlenül. Ugyanis mint említettem, nem táncikálunk a saját esküvőnkön. Ami, mint szintén leírtam, kicsit sem meglepő annak, aki ismer. Neked meglepő, te nem ismersz. Komolyan nem tudom, miért kell azt sugallni, hogy bárki is azért nem volt ott, mert nem akartuk ott látni. Remélem, ennyi magyarázat segít. Komolyan nem értem, hogy maradnak életben olyanok, aki elemi képességekkel nem rendelkeznek, mint az értő olvasás. Olyan lehangoló, hogy így kiengednek embereket az iskolából.
2019. okt. 16. 22:59
 17/17 anonim ***** válasza:
58%

Te vagy az itt, aki értelmezni nagyon nem tud, illetve olyan dolgokat képzeltél hozzá amiket nem írtam. Hol volt a táncról szó a kérdésemben, vagy arról, hogy ezen meglepődtem? Meg arról, hogy nem tudom megemészteni, hogy ezt szűk családi meghitt eseménynek tartjátok? Eleve ellentmondásos amit írsz,mert egyszer közlöd ezt, hogy intim családi eseménynek tartjátok, hozzáteszem iszonyú lekezelően az egészet, majd később leírod azt is, hogy "Komolyan nem tudom, miért kell azt sugallni, hogy bárki is azért nem volt ott, mert nem akartuk ott látni."

Nekem magyarázod mindezt, mikor nem ezt kérdeztem, s akinek szintén szűk körű lesz az esküvője és a tárgyhoz nem tartozik,de ugyanúgy táncos "bulikát" sem szeretne! Úgyhogy ezt nagyon benézted a sértegetéseiddel együtt.

2019. okt. 17. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!