Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek egy 55-60 fős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 55-60 fős esküvőt ki lehet hozni 1 millióból?

Figyelt kérdés

Dunántúl, megyeszékhelyen.

Vagy még májusban, vagy szeptemberben szeretnénk.

Templomi esküvő + lagzi lenne.

2019. szept. 25. 11:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondj megyét! Ha stimmel, tudok mondani nagyon szuper de nem drága szolgáltatókat
2019. szept. 25. 22:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Be kell kérni ajánlatokat és meglátod. Szerintem nem igazán lehet ennyiből kijönni vidéken sem, de próbálkozni kell.

Ha csak egy pár sima karikagyűrűt vesztek, fotóst, vőfélyt hívtok, vesztek egy menyasszonyi és egy menyecske ruhát, némi ékszert, cipőt, a vőlegénynek öltönyt, nyakkendőt, cipőt, esetleg fodrász, smink és simán el is jutottatok alsó hangon 500-600 ezer forintig. A lagziban a kaja, süti, torta, ital, stb. Hát... nagyon nagyon necces.

2019. szept. 27. 13:17
 13/13 anonim ***** válasza:
49%
Megyeszekhelyen volt 9eve 55fos, a berelt hely dekoracioja amolyan rock&rollos volt, csinaltattunk egy nagy asztalcsokrot elenk es ket kisebbet a rokonsag oldalara, ezen kivul ikeaban vettunk uveg gyertyatartokat es olyan szinu gyertyat es szalvetat amit alapszinnek szerettunk volna. Ennyi volt amit dekorra koltottunk. Az etterem adta az etelt (3fele hus, 3 fele koret) de megengedte h az alkoholt es uditot nagykerbol hozzuk, ezt fel is szolgaltak a sajat pincereikkel, a megmaradt keszletet a nagyker visszavasarolta. A tortat es sutiket egy holgy keszitette aki falun hobbibol nagy tetelben meg tudta csinalni igy toredekebe kerult a cukraszdainak es minosegben verte. Tortadiszt rendeltem neten, ruhat varrattam 60.000ert, amire nem sajnaltuk a penzt az a zenekar volt akiket viszont ejfelig szerzodtettunk, utana sajat cuccal volt karaoke a hely kivetitojen. Eljott egy ismeros mixer aki 3fele koktelt kevert, ehhez ugye hozzavalokat a nagykerbol hoztuk. A vendegek szallast a munkahelyemrol kapott egy evnyi udulesi csekkel rendeztem (tehat ezt ugy vettem mintha ingyen lett volna hiszen fizun felul kaptam havonta). Osszessegeben kb 700.000-800.000 ftot koltottunk ami bejott a naszajandekpenzbol igy nullszaldos lett az eskuvo es eleg nagy buli volt. Azota azert inflalodott a forint es egesz biztosan nem minden etterem tesz ekkora engedmenyt az alkohol es udito behozatalara,de tuti van ilyen mashol is. Teny h nem volt masnis szoknyadisz stb de nem hianyoltuk.
2019. okt. 3. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!