Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iment olvastam hogy "masodik eskuvon nem valo a feher ruha"?
"Csak halkan kérdezem meg: ha nem ragaszkodtok a hagyományokhoz, nem vagytok vallásosak, és nem tisztelitek a vallást sem, egyáltalán miért mentek templomba?!"
Van olyan ismerősöm, akinek 20 év polgári házasság és 3 gyerek után volt egyházi esküvője. A prózai indok annyi, hogy ekkor lett keresztény. Ha nem volt korábban egyházi esküvő, akkor semmi akadálya, hogy legyen, kortól, gyerekszámtól függetlenül.
A kérdésre válaszolva: szerintem nincs baj a fehér ruhával. Az kicsit furcsa nekem, mikor bőven 30 felett, mikor már gyerek is van, a menyasszony még mindig habos-babos királylány akar lenni...
Az elso hazassagom polgari eskuvos volt szimplan azert, mert az exferjem ateista es eljott volna a kedvemert, de en igy kepmutatasnak tartottam volna.
A parom hivo, minden vasarnap jarunk templomba, a gyerekek hittanra, estenkent imadkozunk, fontos nekunk hogy legyen templomi szertartas.
En sem vagyok az a kiralylany tipus, fontosabb az unnep mint a kulsosegek, szimpla szolid hosszu ruhara gondoltam.
Fehér ruhában mentem férjhez, pedig ott ült a karomon az egyéves gyerekünk. Mondjuk fátylam csak dísznek volt (hátul, nem az arcomba hajtva), templomba meg akkor se tenném be a lábam, ha hat lóval húznak.
Se mások véleményével, se az idióta szokásokkal nem kell törődni. (Pláne, hogy a fehér ruha valóban nem a szüzességet jelképezi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!