Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Iment olvastam hogy "masodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iment olvastam hogy "masodik eskuvon nem valo a feher ruha"?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok errol? Ilyen helyzetben vagyok, a polgari szertartasra egy szolid ekru ruhat vettem sotetkek csikokkal, a templomira (elozonel csak polgari volt) viszont a parom feheret szeretne. Oszinten szolva nekem tok mindegy, 2 gyermekem van, senki nem gondolja h szuzen megyek (masodjara) ferjhez de a parom feherben szeretne latni. Es azt is megertem h neki ez az elso, o nem szeretne ha holmi illendoseg miatt neki kevesebb jarna vagy emlekeztetnenk h en bizony egyszer mar elkeltem. Most akkor mi a megoldas? En neki szeretnek tetszeni.
2019. szept. 23. 19:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

"Csak halkan kérdezem meg: ha nem ragaszkodtok a hagyományokhoz, nem vagytok vallásosak, és nem tisztelitek a vallást sem, egyáltalán miért mentek templomba?!"

Van olyan ismerősöm, akinek 20 év polgári házasság és 3 gyerek után volt egyházi esküvője. A prózai indok annyi, hogy ekkor lett keresztény. Ha nem volt korábban egyházi esküvő, akkor semmi akadálya, hogy legyen, kortól, gyerekszámtól függetlenül.

A kérdésre válaszolva: szerintem nincs baj a fehér ruhával. Az kicsit furcsa nekem, mikor bőven 30 felett, mikor már gyerek is van, a menyasszony még mindig habos-babos királylány akar lenni...

2019. szept. 24. 09:40
 12/15 A kérdező kommentje:

Az elso hazassagom polgari eskuvos volt szimplan azert, mert az exferjem ateista es eljott volna a kedvemert, de en igy kepmutatasnak tartottam volna.

A parom hivo, minden vasarnap jarunk templomba, a gyerekek hittanra, estenkent imadkozunk, fontos nekunk hogy legyen templomi szertartas.

En sem vagyok az a kiralylany tipus, fontosabb az unnep mint a kulsosegek, szimpla szolid hosszu ruhara gondoltam.

2019. szept. 24. 13:16
 13/15 anonim ***** válasza:
19%
Hogy felháborodott minden kamu-hívő, aki csak az insta-képek miatt ment templomba házasodni :D Gusztustalanok vagytok.
2019. szept. 24. 19:43
 14/15 anonim ***** válasza:
37%
Nem járok templomba, nem mentem szüzen férjhez. De lemerném fogadni, hogy jobban hiszek Istenben, mint egyik másik akik minden vasárnap ott ülnek a templomba. Akkor képmutató voltam, hogy templomi szertartásunk is volt, mert nem járok templomba?
2019. szept. 25. 00:13
 15/15 anonim ***** válasza:
32%

Fehér ruhában mentem férjhez, pedig ott ült a karomon az egyéves gyerekünk. Mondjuk fátylam csak dísznek volt (hátul, nem az arcomba hajtva), templomba meg akkor se tenném be a lábam, ha hat lóval húznak.

Se mások véleményével, se az idióta szokásokkal nem kell törődni. (Pláne, hogy a fehér ruha valóban nem a szüzességet jelképezi)

2019. szept. 29. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!