Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasitsam vissza udvariasan az eskuvoi tanc felkerest?
Ja a múltkor a vőlegény anyja rángatni kezdte a karom, hogy nem ülni jöttetek, menjetek táncolni. Úgy, hogy akkor ültünk le a táncolás után.
Szóval szerintem ha udvariasan kérnék, akkor mondhatod, hogy köszönöm, de nem szeretnék, de amikor parasztul rángatnak, akkor meg lehet mondani, hogy előbb szúrok tűt a fülembe, mint hogy veled táncoljak.
Hát nem tudom, lehet velem van a baj, de én még sose voltam olyan esküvőn, ahol random emberek kérnek fel kvázi idegeneket táncolni. :D
Volt olyan, hogy egyedül voltam és még kellemetlen is volt az ücsörgés, mert kis esküvő volt és kb mindenki táncolt vagy sétafikált, de akkor se.
Ja bocs, de, a vőlegény 80 éves pajzán nagyapja, aki a fülembe súgatta a pincérrel, hogyha nem figyelné árgus szemekkel a lánya, akkor megforgatna - a szó minden értelmében... :'D
De még ha családostul meg a párommal voltam esküvőn, akkor is maximum anyám nyaggatott, hogy menjünk mi is táncolni, a vendéglátókat meg random embereket ugyanúgy nem érdekelte, hogy ülünk állunk vagy egyéb.
Sajnos nem usztam meg:/ Egy no konkretan elkezdett berangatni a tobbiekhez en meg nem tudok tancolni es nagyon kellemetlen volt pedig mondtam hogy koszonom, de nem szeretnék.
Meg egy nagyon helyes pasi is felkert na hat annak orultem:D Bar elegge benaztam de jo volt :D Az eskuvo tobbi reszen meg a wcbe ultem meg csak ahol tancoltak ott ultem:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!