Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem írja rá a borítékra a nevét, akkor mekkora értékű ajándékot (pénzt) kell visszaajándékozni?
Figyelt kérdés
Teszem fel,hogy elmentek egy esküvőre, adtok borítékban 50 ezret, mellékeltek hozzá egy rövid kártyát jókívánságokkal, de amikor visszahívjátok azokat a vendégeket, akkor honnan tudjátok mennyit adtak?
Illetve a másik, hogy a ti esküvőtök van, ,,Petiéktől" kaptok egy borítékot név nélkül, 2 év múlva meghívnak Petiék a lagzijukba és honnan tudjátok, hogy mit adtok nekik ajándékba?
2019. szept. 14. 21:58
1/5 anonim válasza:
Annyit adj amennyit gondolsz sztm elêg eg 10es is nem kell itt több tizezreket osztogatni...
Amúgy meg önzetlenül add ne azèrt mert jaj ezt visszaadják majd mert nem nem fogják sehonnan nem fogják tudni ki adta.
2/5 anonim válasza:
Ők se fogják tudni, hogy ti mennyit adtok vissza. Adjátok a szokásos pénzt, vagy amennyit tudtok.
3/5 anonim válasza:
Mi, amikor bontottuk ki a borítékokat, felírtuk. Így évek múlva is vissza nézhető.
4/5 anonim válasza:
Annyit adok, amennyi szerintem "illő", nem érdekel, mennyit kaptam tőle. Pláne, ha több év eltelik a két esküvő között, ha Józsitól 10 ezret kaptam nyolc éve, akkor én is most tízezret adjak, vagy nézzem meg, mennyi volt az infláció, és arányosan többet? Annyit szoktam adni, ami nagyjából a fagyasztásomat fedezi. Ha másik városban van, és fizetik a szállást, megguglizom, mennyibe kerül, és azt hozzáteszem. De nem attól függ, hogy ő mennyit adott nekem.
5/5 anonim válasza:
Az általános illemszabály az, hogy ami a fogyasztásotokat fedezi, ez manapság kb. 15.000 / fő. De ha nem telik ennyi, akkor nyilván oké, ha kevesebbet adsz, mert azt senki nem várja el tőled, hogy éhezz, csússz a számlákkal stb. egy esküvő miatt. Annyit adj, amit jónak érzel. Ne attól függjön, hogy az XY mennyit adott neked anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!