Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőköszöntésnél ti mit adtok vagy adtatok?
Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 19:58
1/4 anonim válasza:
Egy elegáns hatputtonyos tokajit az apáknak, mindkettő boros volt, és egy élő virágot az anyáknak (nem gigaméretű).
F, 33
2/4 anonim válasza:
Édesapáknak bort adtunk, egy fa bortartó dobozban volt, az eleje üveg volt, arra megható idézet volt gravírozva.
Édesanyák 1-1 virágdobozt kaptak, ez is fából volt, felnyitható. Belül a tetején kép volt, kívül egy vers, belül pedig virágok.
3/4 anonim válasza:
Mi egy-egy szál krémszínű rózsát adtunk mindenkinek, némi zölddel. Kértük az anyakönyvezetőt, hogy ne legyen hangsúlyos a szülőktől való búcsú, köszönet. A férjemnek már csak az édesanyja élt az esküvőnkkor, nekem viszont négy fővel kellett számolnom a szülők helyén. Az elvált szüleim+ mindegyikük új párja. Ezen kívül mindketten egyetemista korunk óta eltartottuk magunkat, minden értelemben függetlenek voltunk már régóta mindenkitől. Furán jött volna ki túl nagy köszöntgetés, ezért csak jelképes módon nyilvánítottunk köszönetet. Nem variáltunk, ki kap, ki nem, a szüleim párjai ugyanúgy kaptak, mint a szülők. Mindenki nagyon örült végül.
4/4 anonim válasza:
Mi ilyen fa szivecskeket ajandekoztunk, belegravirozva egy koszonoszoveget, azert amiert felneveltek minket. Rajta volt az eskuvonk dátuma, meg a neveink is.
Én ezt praktikusabbnak találtam, mert ez megmarad emláknek, felénk egy-egy csokor virágot szokás adni, de azt ugy gondoltam, csak elhervad, ezt viszont mindkét anyuka kitette a polcra a nappaliba.
Ilyesmi volt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!