Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti viseltetek fátyolt? Muszáj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti viseltetek fátyolt? Muszáj?

Figyelt kérdés
A ruhám hátul kivágott lesz ezért frizura kapcsán is olyasmire gondolok ami féloldalas hogy a hátam szabadon legyen. Így viszont szerintem a fátyol kivitelezhetetlen.
2019. szept. 7. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező, nekem sem volt.

Nekem soha nem is tetszett a fátyol, a ruhám háta pedig szépen kidolgozott volt, nem akartam eltakarni, a frizurám is oldalt volt.

2019. szept. 7. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszáj egyáltalán, nyugodtan lehetsz fátyol nélkül.

Én sem akartam, én mindenáron virágokat szerettem volna a hajamba. Aztán a ruhapróbán az eladó még rávett, hogy csak próbáljam ki, hogy néznék ki virággal ÉS fátyollal együtt. Mit ne mondjak, lett fátylam :) És egyébként az volt a kedvencem az egész fotózás alatt, kicsit fújt a szél, és csodás képek sikerültek, ahogy én teljesen önfeledten a fátylammal játszottam :D A vacsora alatt már levettem viszont, onnantól már csak virágok voltak :)

De ha nem akarsz, a ruhához nem nézne ki jól, akkor nem kötelező egyáltalán. Úgyis úgy leszel a legszebb, ahogy jól érzed magad, szóval csak azért, mert másnak volt, nem kell semmit se viselned.

2019. szept. 7. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy te szeretned. Nekem pl. a sajat ruhamnal olyan "felbehagyott" valami hianyzik erzesem lenne fatyol nelkul, de az en ruham egy teljesen hercegno tipusu, tipikus "nagy" ruha pl.
2019. szept. 7. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

Én nem szeretnék fátylat, nekem nem tetszenek.

Már miért lenne muszáj? Anyukám 30 éve házasodott és neki egy nagyobb kalapja volt. Sokkal stílusosabb volt, mint egy fátyol. Én is valami ilyesmit jobban el tudnék képzelni magamon.

2019. szept. 7. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező! Nekem lesz :)
2019. szept. 7. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!