Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jövő évben május végén szeretnénk kis esküvőt (kb 30 fő) mikor kell elkezdeni a szervezkedést?
2020 május eleji esküvőt május végén kezdtük szervezni azzal, hogy lefoglaltuk az anyakönyvezetőt (elsők voltunk arra a napra) és az éttermet. Azóta kb havi 1 szolgáltatót foglaltunk le. Ceremóniamester, zenész, fotós, torta, meghívó. Dekoros csak azért lesz, mert leendő anyós lebeszélt arról, hogy én díszítsek, de cserébe fizeti. Vele kövi hónapban beszélünk. Gyűrűnk sima bizsu jellegű acélgyűrű lesz, mert vőlegényem nem hord gyűrűt, a fióknak meg nem fizetünk több százezret, a bizsu 5 ezer körül van. Minden más szolgáltatónk olcsó vagy a fotós pl középkategória. Így azon költségek amik vendégszámtól független 600-700 ezer körül lesz (ruha, gyűrű, fotós, cm, zenész, szépítkezés) A kaja, torta, főtől függő dekor (meghívó, ültető) 1,2-1,5 milla. A szállást is fizetjük, mert a rokonság felét utaztatjuk, ne ezért ne jöjjenek. Max ha tudják akkor ajándékba visszaadják.
Szóval 70 főre jelenleg 2 milla körül jár a költség.
Már csak a dekoros, sminkes, fodrász és a ruhák nincsenek meg. Amúgy minden más ledumálva. Mondjuk szerintem mi jól állunk. Még nem futottam bele olyan szolgáltatóba aki nem vállalt, mert foglalt neki az időpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!