Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Érdemes igy házasodni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes igy házasodni?

Figyelt kérdés

A barátom a közeljövőben meg akarja kérni a kezem. Amikor tudomásomra hozta,vegyes érzelmek voltak bennem.

A barátommal a kapcsolatunk sosem volt ugymond *mindent elsöprő szerelem*

Helyette mi inkább csendesen szerettük egymást.

Ettől függetlenül tényleg nagyon szeretem őt,mint férfit,mint embert.együtt élünk,ismerem minden jó,és rossz tuljdonságát.tudom róla,hogy remek ,odaadó férj lenne,és apa... Emelett még jóképü is..

Néha teljesen nem értem magam... hogy is kételkedhetek bennünk. viszont néha eszembe jut,hogy korábban már éreztem ilyen mindent elsöprő szerelmet a párom elött,és mi lenne,ha megint rámtalálna ez az érzés ..

Remélem sikerült valamennyire érthetően leirni,és köszönöm,ha valaki veszi a fáradtsagatot,hogy elolvasta :*

2019. aug. 20. 00:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%
ferfiak es nok is tudnak ilyenek lenni... amiert nem kell "kuzdeni", azt nem ertekelik. nem tudom. talan azt kene magadban helyretenni, hogy miert akarsz teperni a masikert, miert akarod, hogy te szeresd jobban, de legalabbis "epekedj"....
2019. aug. 20. 04:22
 12/21 anonim ***** válasza:
67%

Ebből lesznek a legjobb házasságok.

Az olyan heves fellángolások, ami után epekedsz, sose hosszú távú. Nem is lehetne úgy élni évekig.

Hidd el, hogy hosszú távon sokkal boldogabb leszel olyan férfi mellett, aki jobban szeret. Ha te szeretsz jobban, akkor csak kihasználnak és szenvedsz.

Ha azt érzed, hogy ő egyúttal a legjobb barátod, órákig tudtok beszélgetni bármiről, és élvezed vele a szexet is, akkor gyorsan mondj igent! Ezerszer értékesebb egy ilyen házasság, mint a heves fellángoláson alapulók. Csak sokaknak kell egy nagy po.fáraesés, mire belátják.

2019. aug. 20. 05:07
 13/21 anonim ***** válasza:
71%
Ó nekem a férjem ilyen... Ha egy darabig minden épp flottul megy, amiért is hálás vagyok és örvendek a nyárspolgári létünknek, talál valami bolhából elefántot, amin drámázhat, aztán szenvedélyesen újra udvarolhat, mint egy szappanoperában. Csak ezt a kamaszos, birtoklós, szerelemistenítő hullámvasutat már gyerekek mellett is elég teher vinni az én lassabb, de attól még mély hullámaimmal.
2019. aug. 20. 05:20
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

13-as: örülj neki, hogy a férjed ezt a hullámvasutat kapcsolaton belül éli meg.

Elég sok embert ismerek, akik ezt folytonos szakítással kombinálják, mert az a kezdeti pörgés leginkább egy új partnerrel van meg, így mikor rendben kezdenek menni a dolgok, akkor jön a szakítás.

2019. aug. 20. 05:28
 15/21 anonim ***** válasza:
35%
14: Igen, ha beteljesül a szerelem, megnyugszunk, és jöhet az újabb kör. Ha a meglévő kapcsolatodban lépsz az újabb körbe, az magasabb lesz, mint az előző. Ha új kapcsolatot indítasz, ugyanazt a szintű kört járod be újra.
2019. aug. 20. 05:33
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
Sokan elkövetik azt a hibát, hogy lekorlátozódnak a romantikus filmek szintjére, ahol minden fekete-fehér és csak a nagybetűs szerelem létezik. A szerelem egy relatív dolog, mindenki másképp szeret. Van, aki érzi az elsöprő szerelmet, van, aki egész életében soha, ezt nem lehet meghatározni és korlátok közé szorítani. Ahogy egy esküvőt sem, annak nem kell úgy kinéznie, mint a filmekben. Bpcso, jobb hasonlatot hirtelen nem tudta írni ezzel kapcsolatban. Ha minden megvan, ami kell, miért dobnád el, csak mert nem látsz a szerelemről? Hidd el, az rosszabb. A hírtelen jött fellángolás a legtöbb esetben elmúlik, mert azután veszik észre a rossz dolgokat, de te ezzel már tisztában vagy. Én ezt nem dobnám el, de nem meggyőzni akarlak. Inkább nézz magadba, tarts önvizsgálatot és ha tényleg nem akarsz vele lenni, lépj.
2019. aug. 20. 06:19
 17/21 anonim ***** válasza:
61%
A kutya is jódolgában veszik meg, ahogy felénk, vidéken mondják.
2019. aug. 20. 07:57
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Miota vagytok egyutt es hany evesek?

Reszemrol egyertelmu, hogy nem megyek hozza ahhoz, akinel ketsegek merulnek fel.

2019. aug. 20. 08:42
 19/21 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem is picit ez a magadnak problémát generáló típus vagy. Minden megvan, ő a kvázi tökéletes férfi de neked az sem jó. Ebból látszik hogy van akinek a tökéletes unalmas.

Gondold át mi a fontosabb az életben, mik a hosszabb távú céljaid. Ha a csapongás, vad, mindent elsöprő szerelem, akkor nem biztos hogy egymás idejét kell rabolni. Dr ez hosszútávon romboló hatású tud lenni.

Ha egy kiegyensúlyozott életet, családot stb. szeretnél akkor inkább beszélgess a párodda hogy próbáljatok némi szenvedélyt csempészni a kapcsolatba.

Tényleg utazzon el barátokkal kis időre, vagy te utazz el barátokkal , hiányozzon neked kicsit, várd hogy találkozzatok, próbáljátok kicsit romantikázni. Legyetek spontának. De ehhez beszélgetned kell ilyenekről a pároddal. Ő sem gondolatolvasó.

2019. aug. 20. 09:40
 20/21 anonim ***** válasza:
85%

Altalanossagban veve szerintem abszolut erdemes lenne hazasodni, hogy neked erdemes-e, mennyire vagy megbizhato, erzelmileg stabil az mar mas kerdes.

Az elozo mindent elsopro szerelmeid nyomtalanul elmultak, ugyhogy pontosan ezek a bizonyitekok arra, hogy neked kar erre alapoznod az eletedet.

2019. aug. 20. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!