Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta hogy nem tudjuk meg venni a házat ezért nem lesz esküvő szeptember 21-én ez milyen ki fogás?
Én akár tudnám úgyis olvasni ezt, hogy ő lemond alagziról a ház javára. (Házasság a lagzitól teljesen függetlenül is lehet!)
De ezt beszéljétek meg szépen.
Meg kell beszélni: összeházasodni ingyen is lehet (vagy minimális költséggel), lagzi, limuzin és csokiszökőkút nélkül is.
Persze, jó dolog, ha az ember megteheti, hogy több vendéget hív és csinál egy jó bulit, de nem ettől lesztek házasok.
Nézd ha nincsen pénz akkor evidens, hogy lemondunk egy időre a kevésbé fontos dologról. Ez pedig valóban a lagzi, nyilván a ház a fontosabb. Hogyha ennyire szeretnél esküvőt akkor legyen egy sima nulla költségvetéses dolog 2 tanúval. Hogyha ez nem felel meg neked mert az esküvőben is csak a magamutogatás meg a felhajtás a fontos neked akkor meg teljesen feleslegesen mész hozzá a párodhoz.
Viszont ami nekem nem tűnik korrektnek az az, hogy ezek szerint te nem vagy tisztában az anyagi helyzetetekkel, vagyis a párodra hárulnak ezek a terhek. Hogyha mindent ő fizet akkor nagyon is reális indok, hogy inkább házat venne.
#4 vagyok: kimaradt hogy szeptember 21...
Igy értelemszerű nem lehet vissza lépni a lagzitól se.
Vakszeg csak pillanatnyilag remény vesztett lett, és keserűen mondott egy ilyet. Ha így van, nem érdemes túl komolyan venni.
Ha eskuvo után veszi meg a házat akkor ha váltok akkor fele-felére kell osztozni ezért akarja eskuvo elött venni hogy csak az övé legyen a ház miután szakitotok..
Sajnalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!