Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fontos a gyűrű?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, a párom 25. Megkérte a kezem, de gyűrűt még nem kaptam. Baj, ha nagyon szeretnék, és ő ezt nem tartja fontosnak?2008. nov. 14. 01:04
11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :) Sokat segített, leginkább abban, hogy reménykedek és remélem, hogy tényleg igazatok lesz. Én is azért szeretném megkapni, mert ezzel érezném azt, hogy tényleg fontos vagyok neki és hogy mindenki lássa, hogy igen mi összetartozunk. :)
2008. nov. 26. 08:41
12/12 anonim válasza:
ahányan, annyi félék vagyunk ... annyi féle gyerekszobával, tájékozottsággal.
Lehet, hogy nem tudja, mert senkitől nem tanulta meg, hogy hogy gyűrű nélkül marha fura az ötlet is ...
lehet, hogy ez van a háttérben. Világosítsd fel !
Ha meg smucig, akkor nagyon gondold át a dolgokat !!!!!!!
(tegnap kiakadtam, mert egy ismeretlen fiatalember kezet nyújtott nekem, nőnek. Biztos azt hitte, hogy ő a jól nevelt. Ma már intézményesen folyik a világ butítása.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!