Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Segítsek gyűrűt választani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítsek gyűrűt választani?

Figyelt kérdés
A párom már egy jó ideje nagyon félreérthetetlenül célozgat lánykérésre. Van egy gyűrű ami nagyon tetszik, különleges, és nem is drága. Rengeteget foglalkozok spiritualitással és a gyűrű különlegessége hogy citrin köves, ami nagyon közel áll hozzám és sokat jelent nekem. Célozgassak rá vagy hagyjam? Nem akarom elrontani az egészet, hangulatromboló se akarok lenni.

2019. júl. 21. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan megmutathatod neki, hogy ez a gyűrű neked nagyon tetszik, és ha esetleg valamikor szeretne neked valamilyen okból (akár szülinapot-karácsonyt is felhozhatod) gyűrűt vásárolni, akkor ennek nagyon örülnél.

Szerintem ha ő félreérthetetlenül célozgat, akkor azzal nem te leszel a dolgok elrontója, hogy segítesz neki, az rosszabb lenne szerintem, ha nem álmaid gyűrűjét kapnád meg, hanem egy hagyományosabb típusút.

2019. júl. 21. 10:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg neki, hogy neked az a gyűrű nagyon tetszik. Ha van egy kis esze, akkor olyat vesz, kivéve ha már megvan a gyűrű
2019. júl. 21. 10:13
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem feltétlen neked kell tetszen a gyűrű. Így első körben kérdezd arról, hogy a citrin, mint féldrágakő tetszik-e neki. Nekem tetszik, neked is tetszik, de nem mi fogjuk hordani a gyűrűt.

32/f

2019. júl. 21. 10:14
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, végülis így nem hangzik olyan erőltetettnek :)

#3 félreértettél, én 22/N, párom 23/F és ő célozgat nekem :D

2019. júl. 21. 10:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én megmutatnám neki. "Nézd de szép"

Párom is most hasonló cipőben van, azt mondogatja, hogy meg van az időpont. Már gyűrűket is nézett, de fogalma sincs mekkora gyűrű kell nekem :)

2019. júl. 21. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom totál ki volt borulva a gyűrű kérdéstől. Már nagyon régen mondogatja, hogyha eljön a pillanat, akkor bevisz egy ékszerboltba és válasszam ki magamnak a gyűrűmet. Mindig elhessegettem, hogy hülye, de végül tényleg így lett. :D

A gyűrűm szerelem volt első próbára, imádom és ma sem csinálnám máshogy!

Megjegyzem, amikor kicsapták elénk a kb. 15 tálcányi eljegyzési gyűrűt a méretemben, akkor még én is sokkot kaptam nőként. Nem tudom a férfiak hogyan választanak. Az én párom saját bevallása szerint a 3. tálca után már csak random kihúzott volna egyet csukott szemmel. :D Ennél határozottan jobb megoldás volt, hogy én választottam. Ráadásul elég jól ismerjük egymást, de mivel nem vagyok nagy ékszer hordó egyén, azt mondta ő biztosan nem ilyet választott volna nekem, így örül, hogy mégis rámbízta.

Nyugodtan mutasd meg neki! Leveszi a terhet a válláról és remélhetőleg érti a célzást!

2019. júl. 21. 21:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam én is, csak ez ilyen 50-50, vagy leveszem a terhet a válláról és örül neki, vagy úgy érzi hogy erőltetem. És nem szeretném hogy a második legyen :)
2019. júl. 21. 23:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Megmutattam neki és elmondtam neki hogy miért tetszik, de nem akartam nagyon rámenős lenni, igazából kb úgy hangzott hogy "nézd, ez a gyűrű ezért meg ezért nagyon különleges és hogy egyedi és nagyon tetszik, úgy szeretem ezeket a különleges dolgokat". Meglátjuk mi lesz :D
2019. júl. 22. 11:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ez elég neki. Én is "segítettem" anno, sok dologról beszéltünk, például arról, hogy fémérzékeny vagyok, így arany és ezüst dolgokon kívül mást nem tudok hordani. Sokféle gyűrűm volt, mind ezüst és elmondtam néha, hogy szép, de sajnálom, mert gyorsan kopik a napi használatban, ezért ha telt volna rá, fehér aranyat vettek volna. Köves, nem köves kérdés a házi munkánál került szóba, sokszor beleakadt a kiálló köves gyűrűm dolgokba és általában elég mérgesen dobtam a dobozába.

Ezek után, mikor megkért, nekem váratlan volt, de ő felkészült. Fehérarany, egyszerű, sülyesztett köves gyűrűt választott, mert úgy érezte, az illik hozzám. Én nem biztos,hogy ezután nyúltam volna elsőre, de az első pillanattól tudtam, hogy ilyen a tökéletes és le se akartam venni. :) Biztos, hogy téged is el fog ragadni a hangulat, amikor eljön a nagy pillanat és nem azon gondolkodsz, hogy hol van a citrin kő?

2019. júl. 22. 16:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Persze persze, nem ezen múlik az életem, ez csak egy kis útmutatás. Maga a gesztus a lényeg, akkor is örülnék, ha egy hagymakarikával kérne meg :D
2019. júl. 22. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!