Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség? Tegnap a baratom megkérte a kezem, de úgy hogy 1,5 hónapja vagyunk csak együtt ledöbbentem. Mi erre az ideális valasz ha én gyorsnak tartom ezt a lépését . Én 18/L ő meg 23/F
Tegnap nem válaszoltál neki?
Családban nálunk történt ugyanilyen, annyi különbséggel hogy a par 40 feletti volt. Együtt se éltek a lánykérés előtt... Pár hónap után vége is lett a "komoly kapcsolatnak"
Komolyan ez gyakori kérdés téma?
Miért nem neki mondod el amit ide leírtál?
Jól válaszoltál neki. Ennyi.
Aki azt írta, hogy 40 felettieknél ez van. Az más. 30 felett az ember már nem csak egy partnert keres, szorakozni jár, hanem már konkrétan családalapításra keres partnert, legtöbbször jó pár párkapcsolaton túl van, nagyon is tudja mit szeretne, mi az ami neki nem felel meg így akár egy hónapos párkapcsolatból is lehet egy szuper házasság.
Èn a férjemet 27 évesen ismertem meg, szó szerint elsö látásra szerelem volt, pár hónap járás után tudtam, hogy pont egy ilyen emberre vártam. Mögöttem volt jó pár párkapcsolat már, tudtam jól mit nem szeretnék, és mit szeretnék... Most már 12 éve vagyunk együtt van 2 gyerek, de még mindig ugyan olyan nagy a szerelem.
7!
Másfél honap után volt a lánykérés, úgy, hogy egy napot nem éltek együtt és hetente kétszer találkoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!