Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog valaha jegyezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A párommal másfél éve vagyunk együtt. Én már nagyon várom hogy eljegyezzen mert tiszta szívemből szeretem! Ő 31 én 21 éves vagyok! Igaz nem vagyunk túl régen együtt, de sztem őneki már ideje lenne vhová lépnie mert benne van a korban! Még nem igazán volt szó az eljegyzésről mert én nem nagyon merem felhozni nehogy azt gondolja hogy rá akarom erőltetni vagy vmi ilyesmi! Meg hát azt akarom hogy ő saját magától akarja az eljegyzést ne pedig úgy ha én felhozom a témát! Vagy ez így nem jó?? Légyszi segítsetek!!!! Tanácstalan vagyok!! Ja most lesz a szülinapom nov. végén, lehet hogy akkor akarja? Nem tudom!!! Segítsetek légyszi!!!
Mindkét fél indíttatása szükséges. Persze nálunk is rá kellett egy jó pillanatban jól feltett kérdéssel segíteni, viszont nálunk korábban erről szó sem volt. És szerintem sem névnapi, születésnapi, karácsonyi ajándék egy eljegyzés...
2008. nov. 13. 18:10
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!! :D
2008. nov. 14. 11:57
13/17 anonim válasza:
Szerintem felesleges az eljegyzés ha nem akarsz még házasodni... A párod sokféleképpen kifejezi minden bizonnyal a megbecsülését és szerintem ez számít. Nem a gyűrűtől lesz értékes és élményekben gazdag a kapcsolatotok. Gondolkodj el ezen. Mellesleg te hogy állsz a dolagiddal? (befejezted már a sulit, dolgozol? mindent megtettél már amit terveztél a házasság előtt) Hova sietsz?
2008. nov. 14. 16:04
14/17 anonim válasza:
másfél év az még nem ojan sok.ha ti egymáséi kell hogy legyetek,ugyis ugy lessz,ha meg nem,akkor meg hiába emészted magad.addigis élvezd az eggyüttlétet.csak nyugi!csak 21 vagy.amugy arra nem gondoltál hogy ő miért nem nősült még meg??mármint előtted.biztos van 1 oka.magamra emlékesztetsz,énis annyira akartam a házasságot,4 éve voltunk már együtt,gondolhatod én mien türelmetlen voltam már,ő össze akart velem költözni,én meg azt mondtam hogy papir nélkül soha,vagy elvesz vagy vége....elvett,3 évig tartott,és abban a 3 évben bármi gond volt,mindig azt mondta hogy nekem kellett.persze ez én vagyok,de ez ojan dolog hogy elsősorban ezt ő kell hogy akarja,és ne te vezezsd rá.türelem.
2008. nov. 14. 23:59
15/17 anonim válasza:
Szia
Én is másfél éve vagyok együtt a párommal. Ő 25 én 20 de még szóba sem került ilyesmi. Nekem nem fontos,még nem vagyok érett rá.
A legjobb amit tehetsz, hogy vársz türelmesen. Esetleg finoman utalgass rá, de óvatosan mert nagyon hamar megérzik ha erőlteted és akkor csak távolabb kerülsz tőle.
Sok sikert!
2008. nov. 15. 15:42
16/17 anonim válasza:
Ha annyira szeretnéd az eljegyzést, csináld azt amit én... Sétálj el egy ékszerüzletbe, vegyél egy szép gyűrűt (aranyat, ezüstöt, de ne valami marha drágát, csak jelképeset), készíts neki finom reggelit és közben kérd meg te a kezét. Onnantól ahogy kimondod, "leszel a férjem?" - az arcára lesz írva, akarja-e... A mai világban már te is kezdhetsz és ha nem jön össze, legalább tudod hányadán álltok és a pénztárcádat sem nyírja ki... Az én párom habozás nélkül igent mondott és cserébe pár napra rá egy csodaszép gyűrűvel állított be. Remélem neked is sikerül, sok szerencsét :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!