Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek! Örülnétek egy ilyen gyűrűnek?
Tehát van pénzed egy túlárazott, majd 200e forintos gyűrűre, de arra nincs, hogy felutazz Pestre és csináltass egy szebbet, egyedibbet ugyanennyi vagy kevesebb pénzért? Ne haragudj, de nem értem, miért kifogás az, hogy a kisvárosban nincs lehetőséged...
Ettől függetlenül, hogy a kérdésre is válaszoljak, én nem örülnék, nagyon sokallnám az árát, soha nem merném felvenni... de nyilvánvalóan a Te párod más. Egyébként szép, a kinézetével nincs problémám, kis egyszerű, mindenhez illik. Csak gondold ezt át, mert szerintem nagyon rossz az ár-érték arány...
#11 vagyok.
Nem értem, a ti dolgotok talán, hogy a kérdező mennyit költ a gyűrűre, vagy hogy hol veszi/csináltatja? Szerintem igenis szép nagy hogy nem sajnálja a pénzt rá, de mégis szab egy határt, és nem esik át a ló túlsó oldalára. A gyűrű pedig szerintem szép, egyszerű, elegáns. Lehet sok hasonló ilyen van, de ez éppen attól lesz különleges, amit jelent. És egy ilyen egyszerűbb gyűrűvel tényleg nem lehet melléfogni.
Kérdező, majd írd meg, hogy ment a lánykérés. Sok boldogságot!
28-as válaszoló, köszönöm szépen! Gravíroztattam bele egy rövidítést, aminek a jelentését csak mi tudjuk és ettől lett egyedi. Jól látod azt is, hogy a Virágszálamra nem sajnálom a pénzt. Mindent megadok neki.
29-es válaszoló, neked is köszönöm a hozzászólást. Abban is van ráció amit mondasz, de ismerem és tudom, hogy az indulás percétől kezdve folyamatosan arra gondolna, hogy "na vajon mikor". Ezt szeretném megelőzni azzal, hogy holnap este szépen, a természet látványával és hangjaival aláfestve fel teszem neki azt a bizonyos kérdést. Ettől nagyon meglepődik majd és remélem boldog lesz. Nekem az ő boldogsága mindennél fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!