Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 3 és fél év után még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 és fél év után még mindig nem jegyzett el. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Nos.. 3 és fél éve együtt vagyunk, távkapcsolatban éltünk és most szeptembetben össze fogunk költözni. Sokszor feljött már témának az eljegyzés, de ő hamar elhesselgette. Ő az első párom és nem is akarok mást. egy 22 éves férfi miért riadhat meg ennyire egy eljegyzéstől?..

19 éves léttemre sokan fogják írni, hogy fiatal vagyok (ami engem pont hidegen fog hagyni) de mégis olyan rosszul esik, hogy más párok már fél év után eljegyzik egymást...

Mitől félhet ennyire?..

2019. jún. 22. 10:30
1 2 3
 11/25 Szergej55 ***** válasza:
92%
Ha nem akarsz házasodni, hová a jó Istenbe szaladsz? Olyanokkal versenyzel, akiket nem is nagyon ismersz, csak mert mások ennyi meg ennyi idő alatt jegyzik el egymást (majd azt is nézd meg, mennyire tartósan...)? Tedd fel magadnak a kérdést: nem marhaság ez így?
2019. jún. 22. 11:03
 12/25 anonim ***** válasza:
67%

Hova rohansz? Te még tini vagy, barátod is csak 23.

"már fél év után eljegyzik "

Aztán majd elvallnak.

2019. jún. 22. 11:22
 13/25 anonim ***** válasza:
55%

Szinte mèg gyerekek vagytok, a 3,5 év sem sok, pláne ha az távkapcsolat.

(Én 32 vagyok, lassan 7 éve vagyunk együtt és mèg 2 gyerek szüleiként sem merült fel ilyesmi 😅 ès az előző 7 èves kapcsolatom alatt sem)

Ismerek olyanokat, akik ilyen tájban mint ti vagytok eljegyezték egymást, 1 kezemen 2x meg tudom szàmolni hányan maradtak együtt...

23 èvesen hülye lenne eljegyezni

2019. jún. 22. 13:11
 14/25 anonim ***** válasza:
60%

A barátod nem vesztette el a realitáskontrollját, és jól is teszi, ha egy 19 éves lányt nem tesz a menyasszonyává.

Van diplomád, van szakmád, beszélsz nyelveket, van fix állásod, fizetésed?

Mire föl akarsz menyasszony lenni, amennyiben ezek nincsenek meg?

19 évesen tanulni, dolgozni kell, építeni az életet.

A párod is iszonyat fiatal még, és nem akarok hangulatrontó lenni, de éppen ezek a tiniszerelmek nem álljk ki nagyrészt az idő próbáját.

16 évesen jöttél össze vele, nem vagyok benne biztos, hogy 30 éves korodban is ő lesz a párod.

2019. jún. 22. 14:21
 15/25 anonim ***** válasza:
62%
Gyerekek vagytok, meg nem eltetek egyutt, miert venne el? Kicsit gondolkodj. :) Akiket hamar elvesznek azok vagy idosebbek nalad vagy, vagy vallasosak, vagy cigok.
2019. jún. 22. 14:48
 16/25 anonim ***** válasza:
95%

Eszedben sincs házasodni (akkor minek eljegyzés?!), meg az a legfőbb érved, hogy MÁSOK mit csinálnak. Tehát csak nem akarsz lemaradni a barinőktől, meg jajj milyen már, hogy instára se tudod kirakni a gyűrűs képeidet :D Nem a 19 éved miatt mondom, hogy nem állsz készen még egy szimpla eljegyzésre sem, hanem mert egy kiscsoportos óvodás is érettebben gondolkodik nálad.

A pasid két okból nem jegyez el. Egyrészt mert 22 éves, és még sok más csaja lesz utánad mire rátalál az igazira, másrészt nem kérné meg a kezét egy idiótának, aki követelőzik és csak másokat tud majmolni, mert egyetlen saját gondolata sincs.

2019. jún. 22. 14:54
 17/25 anonim ***** válasza:
47%

"Mitől félhet ennyire?.."

Semmitől, csak nem kellesz neki, emészd meg.

2019. jún. 22. 14:55
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem valamivel 3,5 év után jegyeztek el, csak mi már 30 felett voltunk és évek óta együtt éltünk.

Mi is távkapcsolattal indultunk, hétvégenként találkoztunk, szóval tudom, milyen. Alig tudsz ilyenkor még valamit a másikról, marhaság így az eljegyzés.

2019. jún. 22. 19:04
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Eleg erdekes ez a sztori, nekem tobb opcio is eszembe a jutott a parod viselkedesevel kapcsolatban mikozben olvastam a kerdesedet.

Az elso(es szerintem a legfontosabb az), hogy meg egyutt sem eltek, ami egy komoly kapcsolat szempontjabol elengedhetetlen. Hidd el lakva ismerszik meg az ember.

A masodik az, hogy attol meg, hogy teged nem erdekel a sajat korod attol ot meg lehet erdekli a sajatja vagy mind a kettotoke. Hidd el nagyon keves ferfi olyan erett 23 evesen, hogy ilyeneken gondolkodjon(es nincs is ezzel semmi baj, legalabb nem felelotlenek). Ez nem feltetlenul azt jelenti, hogy nem szeret vagy, hogy fel.

Vagy visszaterve az elso okhoz eloszor ossze akar koltozni es megismerni(mert akkor fog igazan megismerni ahogy te is ot).

A harmadik: lehet, hogy nem az elso ket ok miatt hesegeti el ezt a temat hanem azert mert ot ez egyaltalan nem erdekli?! Mert hat az sem lehetetlen.

De ezek csak az en velemenyemim, otleteim.

A a parom es en 4 eve vagyunk egyutt ebbol 3 eve kozosen is elunk es nem vagyunk sem jegyesek sem hazasok. O 24 en 21.

Jon amikor jonnie kell, de ha nem jon az sem a vilag vege. Persze vannak olyanok akiknek ez fontos mint pl te.

Viszont szerintem ebben a sztoriban az is kozrejatszik, hogy manapsag az ember tenyleg csak azt latja, hogy mindenhol eljegyzes meg eskuvo van. Hidd el nekem attol nem lesz kevesebb a kapcsolatod mert mast fel ev utan eljegyeztek.

Ezekhez a dolgokhoz fel kell noni. Ami pedig a legfontosabb, hogy a kapcsolatod stabil labakon alljon, jo es boldog legyen ez pedig csak rajtatok mulik.

Ne siettes semmit mert azzal csak elrontod az egeszet.

Turelem.

De ha megis annyira turelmetlen vagy akkor mondd neki, hogy vegyen egy gyurut es akkor le vagy tudva.

Jobb otletem nincs.

2019. jún. 22. 22:11
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ebből a megnyilvánulásodból látszik, hogy gyerekeszű vagy. Milyen biztosíték, hogy eljegyez? Elmondom, hogy manapság már egy házasság sem biztosíték. Semmi sem az. Honnan veszed te ezt? Főleg a mai világban. Pontosan az ilyenek miatt, mint te nincs súlya már az eljegyzésnek sem... "mert csak legyen". Házasodni meg még ráérsz. Akkor meg? Hova sietsz? Mert elméletileg az eljegyzés nem a divatozásról szól, hanem a házasság küszöbe, jelzés a világ felé, hogy házasodni készülsz (már aki komolyan veszi az eljegyzés valódi jelentését.) Elhiszem hogy "fancy" dolog mutogatni instán, facen hashtag "engagementgirl" és a többi, de ez kicsit többről szól. Majd ha felnőttél agyilag is, megérted.

Üdv.: Egy menyasszony, aki szeptemberben feleség lesz

2019. jún. 23. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!