Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés után derült ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés után derült ki, hogy a párom rendszeresen megcsal (t) a kapcsolatunk eleje óta? Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
2019. jún. 8. 17:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Bontsd fel az eljegyzést, add vissza a gyűrűt! Ha most ezt csinálta a vőlegényed, csak rosszabb lenne kèsőbb. Keress valaki mást, aki tényleg szeret! Nem fogod megbánni.
2019. jún. 9. 13:59
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán, hogy lehet kérdéses neked!?

Én biztos, nem tudnám megbocsátani. Már egy teljesen más ember lenne a szememben a párom, eljegyzés ide vagy oda. Gyűrűt vissza és viszlát.

De hát ez én vagyok. Te meg, te vagy. Es azzal, hogy femerül benned a kérdése is, hogyan tovább, arra engedsz következtetni, hogy te hajlandó lennél megbocsátani.

Hogy derült ki a megcsalás? Mit mondott a párod? Mesélnél egy kicsit?

2019. jún. 9. 17:03
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Csinálj rakott káposztát...
2019. jún. 11. 09:54
 14/21 timeamagdolna ***** válasza:
100%
Ha szereted azt, ha nőként semmibe vesznek, akkor mindenképp köss vele házasságot! Szép mazochista éveket kívánok!
2019. jún. 11. 16:18
 15/21 Pritamin001 válasza:
100%
Fuss....
2019. jún. 12. 12:18
 16/21 anonim ***** válasza:
11%
#15 és akkor mi van, ha azért csal meg rendszeresen, mert annyira sivár a szex veled, hogy neked kéne fizetned érte? :D
2019. jún. 12. 13:05
 17/21 Csomorkány ***** válasza:
100%

Tanulj számítógép-programozónak, az egy kurrens szakma manapság.

Ja, hogy a pároddal mit tegyél? Hát, amennyiben egy azaz egy másik nővel csalt meg, és mindkettőtöket el tudja tartani, áttérhettek muszlimnak. Algériában törvényes.

Ha ez annyira nem vonz, akkor gondold át, miért nehéz az előttem szólók javaslata szerint dobni a srácot.

2019. jún. 13. 06:22
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szàmodra ez még kérdés? Én egyértelműen, azonnal szakítok megcsalàs esetén . Exemmel kapcsolatosan volt ilyen. Pillanatok alatt exvőlegény lett belőle. Nem alàzom meg magam azzal, hogy ilyen szarzsákokkal legyek együtt, aki nem szeret nem tisztel, àtver, porig alàz. Van méltósàgom, igényszintem stb.
2019. jún. 13. 15:54
 19/21 anonim ***** válasza:
15%

És miből gondoljátok, hogy a férfi csalta meg a nőt?

Kérdd vissza a gyűrűt vagy hagyd a csajt a fenébe, nem fog változni, főleg, hogy folyamatosan csinálta melletted. Majd találsz egy rendes nőt, remélhetőleg.

2019. jún. 13. 18:58
 20/21 anonim ***** válasza:
38%
Mielőtt bármit lépsz, győződj meg róla, igaz-e? Nem-e csak a "jóakaróid" etetnek vele!
2019. jún. 14. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!