Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés után derült ki, hogy a párom rendszeresen megcsal (t) a kapcsolatunk eleje óta? Szerintetek mit tegyek?
Ez egyáltalán, hogy lehet kérdéses neked!?
Én biztos, nem tudnám megbocsátani. Már egy teljesen más ember lenne a szememben a párom, eljegyzés ide vagy oda. Gyűrűt vissza és viszlát.
De hát ez én vagyok. Te meg, te vagy. Es azzal, hogy femerül benned a kérdése is, hogyan tovább, arra engedsz következtetni, hogy te hajlandó lennél megbocsátani.
Hogy derült ki a megcsalás? Mit mondott a párod? Mesélnél egy kicsit?
Tanulj számítógép-programozónak, az egy kurrens szakma manapság.
Ja, hogy a pároddal mit tegyél? Hát, amennyiben egy azaz egy másik nővel csalt meg, és mindkettőtöket el tudja tartani, áttérhettek muszlimnak. Algériában törvényes.
Ha ez annyira nem vonz, akkor gondold át, miért nehéz az előttem szólók javaslata szerint dobni a srácot.
És miből gondoljátok, hogy a férfi csalta meg a nőt?
Kérdd vissza a gyűrűt vagy hagyd a csajt a fenébe, nem fog változni, főleg, hogy folyamatosan csinálta melletted. Majd találsz egy rendes nőt, remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!