Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérhetem én is a barátom kezét?
Szerintem vegyél egy nagy levegőt, vedd be a bogyókat, amiket a pszichológus felírt, és ha kitisztult a tudatod, olvasd el újra a kérdésedet.
De összefoglalom, hátha eljut így is az agyadig:
Eljegyzés = házassági szándék kinyílvánítása.
Ti hazásságellenesek vagytok.
Következésképpen számotokra az eljegyzés = önmagatok szembeköpése.
Szeretnéd szembeköpni magad, és nevetségessé tenni a párodat? Ha igen, akkor térdelj le, és kérd férjedül, miközben soha nem is lesz az. Ha nem, akkor szedd tovább a dilibogyókat, mert borzalmasan gáz, amit itt előadtál.
Nem azzal van baj, ha valaki nem akar házasodni, mindenkinek a szíve joga ezt elsönteni. De akkor ne vergődjön az illető eljegyzéssel, csak mert milyen cuki/menő/szokás/tudomisén.
"megkérdezte hogy hozzá megyek-e feleségül, adott egy gyűrűt"
Minek kérdezte meg, ha nem akar elvenni? Minek mondtál igent, ha nem akarsz hozzámenni? Vagy nemet mondtál, de a gyűrűt azért megkaptad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!