Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 8 honap utan korai az eljegyze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 honap utan korai az eljegyzes? Mindkettonlnek volt mar tobb kapcsolata, de ugy erezzuk mind a ketten, hogy kepesek lennenk leelni egymas mellett az eletet.

Figyelt kérdés
O 24L, es 29F vagyok. Nem elunk egyitt, de szinte nap mint nap egyutt vagyunk. Nagyon szeretetteljes a kapcsolatunk, nem ereztem meg ilyet senki irant, el sem gondolkodtam azon soha, hogy valakit eljegyezzek es meg a gondolatatol is rosszul voltam, hogy elkotelezzrm magam. Erre jott ot, egy igazan szeretheto, kedves, gondoskodo es odaado lany. Ugy erzem, vele szeretnem leelni az eletemet es o az, akitol gyereket is szeretnek. Nagyon oszinte es tiszta az, amit iranta erzek. Nem azt a hihetetlen nagy fellangolast erzem, ami egy kapcsolat elejen volt korabban es sokkent idovel, hanem azt az oszinte es tiszta szerelmet, ami nem hiszem, hogy valaha is elmulna. Ugyan nem elunk egyutt, de tervezunk egy kozos lakast is. Azt mondjak, kiismerni valakit egy elet is keves, elobb inkabb eljunk egyutt par evet, mielott eljegyeznem. En ezt nem szeretnem kivarni, mert biztosan tudom, hogy remek eletunk lenne es biztos vagyol az erzeseimben. Mindenkiben van hiba, olyan kapcsolat nincs, ahol ne lennenek nezetelteresek, veszekedesek. Hiszek abban, ha ket ember igazan szereti egymast, az nem mulik el soha, akarmi is tortenjen es kitartanak egymas mellett.
2019. máj. 7. 16:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

Korai, de nem azért, mert nem éltek együtt.

Hanem azért, mert ennyi idő alatt valószínűleg semmilyen krízisen nem mentetek át együtt, így nem ismeritek a másiknak ezt az oldalát. Addig időlegesen lehet, hogy "biztos vagy az érzéseidben", de ez kevés egy házassághoz, ahol igazából az egész egy közös problémamegoldás.

2019. máj. 8. 09:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kb. csak ismételni tudnám a többieket. De most mi vagyunk az objektívabb hang. És én is azt mondom, hogy költözzetek össze, ismerjétek meg egymást a bajban is, a rossz oldalt is.

Ha mindezek után is úgy gondolod, vele a legjobb, akkor mehet. De ne az újdonság varázsa, a rózsaszín köd döntsön.

2019. máj. 8. 13:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mindenki maga érzi. Nem gondolom hogy korai mert nem ismerlek:)

Engem 2, 5 hónap utàn kért meg a férjem. Akkor még nem éltünk együtt. 1,5 év kapcsolat utàn hàzasodtunk( fél év együttélés utàn). 9 éve vagyunk együtt boldogan, minden nehézséget együtt közösen leküzdve ami szembe jött.:) Legyen az munkanélküliség, anyagi probléma, tartozàskifizetés, betegség, hàzikedvenc halàla... mindegy.

Egyik rokonom 8 év utàn hàzasodott, előtte 4 évig együtt is éltek. 1 év utàn mégis elvàltak. Az évekig jàrogatàs meg az évekig együttélés se garancia semmire.

Ha rosszul vàlasztasz, előbb- utóbb szétmentek. Ha igazi lelki târsai vagytok egymàsnak akkor nem.

2019. máj. 8. 19:32
 14/17 anonim ***** válasza:
22%

Ha ennyire biztos vagy az érzéseidben, akkor is lakjatook együtt.

A következő javaslatom van:

Költözzetek alvérletbe. (Lehet hogy pénzkidobás, de nem akkora mint ha pereskedni kell a közös házból a részedért).

Miután rendesen beköltöztetek, minden kész, dekoráció, meg úgy már ott éltek, ha még ragaszkodsz hozzá, kérd meg a kezét.

Aztán tűzzétek ki az esküvő idejét 1,5 év múlvára az eljegyzéshez képest.

Esküvő után meg már vehettek lakást közösen, akkor kb úgyis mindegy már.

2019. máj. 10. 10:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy mit válaszolunk itt aki azt írja hogy korai mind le van pontozva és szerintem te tojsz ezekre a véleményekre mert úgy is meg fogod kérni a kezét. Ha én a 8. hónapban járnék nekem ne kérje meg senki a kezem ennyi idő után. Bár repesnék az örömtől de én be akarom tartani azt hogy az eljegyzés nem csupán egy "csak úgy" dolog legyen hanem mint eddig is a szüleim is és uncsimék is egy éven belül de másfél max legyen esküvő is. Utálom ezt hogy "jaj képzeld megkérte a kezem" meg látom a facebook-on is hogy eljegyezve vannak sokan de őszintén mi a fenét ér el vele? Manapság ez a divat a csak úgy szokás mert hogy milyen nagyon szeretem de esküvőre már nem telik meg eszükbe sincs elvenni a másikat. Akkor minek? Meg 8 hónap után szerintem minden igazán szerelmes ember azt érzi amit te és majd 2-3 év után ott vannak hogy úr isten de jó hogy nem kértem meg a kezét meg stb. Szép dolog a jegyesség de manapság mindenki ezt csinálja és már szinte semmi jelentősége nincs. Ha 5 év múlva is ezt érzem majd mint a kapcsolat elején ugye 8 hónaposan majd akkor már jöhet a lagzi de addig szerintem még igazán nem is ismered a másikat semmi értelme nincs az egésznek. Nagyon sok fiatal beleugrik már a kapcsolat elején aztán a következőnél üeg esze ágába sincs már házasodni mert ő már tudja milyen a másik meg le van tojva.
2019. máj. 13. 11:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem eléggé korai, engem 5év után jegyzett el, de amúgy meg nem gondolo, hogy probléma lenne ha már 8 hónap után eljegyzed. Szóval hajrá :)
2019. máj. 14. 03:35
 17/17 anonim ***** válasza:
34%

Nem korai, és nem kell, hogy együtt éljetek.

Olvastam egy tanulmányt arról, hogy tartósabbak lettek-e azok a házasságok, amik előtt a felek együtt éltek. Nem lettek tartósabbak. Az sem számított, hogy mennyi ideig voltak jegyesek. Egyetlen dolog számított a kapcsolat tartósságát illetően: hogy mekkora elkötelezettséggel kötötték meg a felek házasságot.

Ne úgy fogalmazz, hogy "hiszem", hogy nem múlik el soha, hanem úgy, hogy "eldöntöttem", "eldöntöttük", hogy nem múlik el soha. Töröljétek ki a válást a szótáratokból, és ragaszkodjatok egymáshoz tűzön-vízen át minden körülmények között. És akkor tényleg kitart a szerelem egy életen át, akármeddig voltatok jegyesek, és akár együtt éltetek, akár nem.

2019. máj. 14. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!