Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meg akarom kérni barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarom kérni barátnőm kezét. Szétnéztem gyűrű árakban, ha 'eljegyzési gyűrű'-t nézek, rögtön 50-től indul egy ezüst is. Sajnos ezt nem tudom megfizetni. Van normál gyűrű kék zafírral, vagy az már eljegyzési és 5x annyit kérnek érte?

Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 12:37
1 2
 11/20 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Az én eljegyzési gyűrűm is 10 ezer alatt, mert van egy féldrága kő amit nagyon szeretek. Párom azzal kért meg és a kedvenc ékszerüzletemből hozta el. Én meglepődtem, de örültem, hogy a kedvenc ásványom volt benne.
2019. máj. 5. 14:08
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Én nem hordok gyűrűt, ékszert pl. mert a munkámban csak hátráltatna, veszélyes lenne.

Szóval osztom a 81% válaszát, nehogy már egy nő boldogsága egy gyűrűn múljon. :O

2019. máj. 5. 14:17
 13/20 anonim ***** válasza:
16%

Oké, akkor ezeket a válaszokat pörgessük tovább!

Ezek alapján, ha nem kell drága gyűrű, akkor:

- Nem kell drága TV, telefon, mosógép,...sem. Az olcsóbb is jó.

- Nem kell drága kocsi, jó a 10 éves, használt, kis kategóriás.

- Nem kell minőségi kaja sem, úgyis a WC-ben végzi.

- Nem kell sportos, fiatal partner, úgyis megöregszik.

- Nem kell saját, fullos ház. Jó a borsodi számozott utca végi is.

És a lényeg!

Akkor nem kell esküvő sem, és menyasszonyi ruha helyett is jó a fehér farmer + fehér póló a csajra.

Nászút meg a csepeli HÉV végállomáshoz.

Ugye?

2019. máj. 5. 14:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Kerülni kell minden olyat, ami "eljegyzési"-ként van hirdetve. Sokkal többe kerülnek. Nézelődj ékszerüzletekben vagy neten köves gyűrűk között aztán válassz ki egy olcsóbbat.

Vagy ilyenkor úgy szokták, hogy nincs kifejezetten eljegyzési gyűrű, csak a házassági karika. Amúgy nekem ez szimpatikusabb, én feleslegesnek gondolom a két gyűrűt. De kinek mi.

2019. máj. 5. 14:38
 15/20 anonim ***** válasza:
1%
Miért akarsz megnősülni, ha egy vasad sincs? Hová viszed lakni a faleséged? Miből tartod el a gyerekeket? A kérdésedből az jön át, hogy anyagilag megterhel venni 1 pár jobb cipőt. Hol élsz? Ki fizeti rezsit?
2019. máj. 5. 14:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne mond hogy külön eljegyzési csak hogy egy gyűrű. Mi a csokorral jártunk így. 4x es ára lett volna ha mondjuk hogy menyasszonyi...
2019. máj. 5. 14:57
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ötvösnél akkor jössz ki olcsón, ha tört aranyat, vagy régi aranyékszert tudsz vinni alapanyagnak.

Ezüst gyűrűt olcsón is lehet venni, csak bemész egy üzletbe, és kiválasztod, ami tetszik.

Tényleg pofátlan árakat kérnek el, ha eljegyzésről vagy esküvőről van szó. Mi is úgy csináltattunk csokrot, hogy a párom a tanújával kora reggel elment egy virág üzletbe, hogy x szál fehér rózsából kér körcsokrot. Egy kis masni, egy kis ez-az. A végén kérdezte meg a csaj, hogy esküvőre lesz? Mert akkor tesz bele olyan díszt. Jó fej volt. A csokrom pedig mesés lett, kb. negyed annyiból, mintha eleve menyasszonyi csokrot rendelünk.

2019. máj. 5. 15:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én eljegyzési gyűrűm 4 ezer ft volt és marhára tetszik. :)
2019. máj. 14. 03:58
 19/20 anonim ***** válasza:
96%

Oké, akkor ezeket a válaszokat pörgessük tovább!

Hány éves vagy, 18? Anyu-apu eltart?

Ezek alapján, ha nem kell drága gyűrű, akkor:

- Nem kell drága TV, telefon, mosógép,...sem. Az olcsóbb is jó.

Tényleg nem kell. A TV-m 54 ezer forint volt és mindent tud, amire vágyom. A telefonom 30 használtan, szintén tökéletesen jó, semmi baja. A mosógép meg mosson ki, legyen rajta 30 perces program meg 1000 fordulat. De lehet, hogy veszek drágább mosógépet, mert az zenélni is tud. Ja, nem. :D

- Nem kell drága kocsi, jó a 10 éves, használt, kis kategóriás.

Mi a gondod egy 2009-es autóval?

- Nem kell minőségi kaja sem, úgyis a WC-ben végzi.

Ez más, az életed múlik rajta, a többin nem.

- Nem kell sportos, fiatal partner, úgyis megöregszik.

Ez így van.

- Nem kell saját, fullos ház. Jó a borsodi számozott utca végi is.

Ez megint más, mert a számozott utcában nincs elég ellátás és nem vagy biztonságban, de mondjuk nem kell fullos ház Budapest közepén, ha nekem elég 20 kilométerre a várostól egy kisebb. Úgysem vagy benne, mi a f***nak 6 szobás, 3 fürdőszobás ház? Reggel elhúzol dolgozni, este meg hazaesel. Mire élvezheted, már öreg vagy. Kár ezért fenntartani egy nagyot.

Akkor nem kell esküvő sem, és menyasszonyi ruha helyett is jó a fehér farmer + fehér póló a csajra.

Ne legyél prosztó.

Nászút meg a csepeli HÉV végállomáshoz.

Sokan meg nem mennek nászútra. Úgyis mennek nyaralni, az a nászút.

Ugye?

Ugye.

:D

2019. máj. 15. 12:02
 20/20 anonim ***** válasza:
95%

Úristen mennyi aranyásó pénzéhes liba gyűlt itt össze :O

Az a nő aki a gyűrű értékét nézi és nem az eljegyzési szándékot az nem is érdemes arra hogy valaki szeresse

2019. jún. 1. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!