Az mekkora "baj", ha első alkalommal nem Mini, hanem rögtön normál támpont használok?
Első alkalmat úgy értem, hogy amikor először használok tampont
És azért lenne normál, mert nincs itthon Mini és a strand elott mar nem tudok elmenni boltba
Nekem amikor megjött elsőnek Es normál-t Hasznaltam mert csak az volt itthon ;-)
Szerintem nem baj ! Próbáld ki
Ha nem fáj a felhelyezés, akkor nem baj. Azért szoktuk a minit ajánlani, mert azt könnyebb feltenni, ha még nem használt az illető tampont. De persze ha nincs sok vérzésed, felesleges a normál, mert nem fog megtelni, aztán felsértheti a hüvelyedet, amikor kiveszed (mert ugye 6-8 óra után akkor is ki kell venni, ha nem telt meg). Viszont strandoláskor akkor kell cserélni, amikor kijössz a vízből. Nem tudom, fáj-e majd, ha kiveszed. Látni és érezni fogod.
19L
Én első tamponhasználatkor extrát raktam fel, mert pont akkor nagy mennyiségű volt a vérzésem.
Aztán rászoktam a tampaxra, mert annak a felhelyezése akkor sem kellemetlen, ha csak kevés mennyiségű a menzeszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!