Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom meg akarja kérni a kezem, de én megijjedtem. Mit tegyek?
1 éve vagyunk együtt,együtt és élünk a páromnál. Nagyon jól működik a kapcsolatunk, mindig találunk közös megoldást mindenre.Nagy a szerelem.
Mindkettőnknek van munkája, szülőktől függetlenek vagyunk.Neki van saját autója, és háza, amit szeretne velem is megosztani.
Tudom, hogy ő nagyszerű választás, remek ember.ès abban is biztos vagyok, hogy szeretném,ha ő lenne a férjem. De most mégis megijedtem. Úgy érzem, még fel kell nőnöm hozzá.
Én 20 éves vagyok, a barátom pedig 24.
Szerintem normális ha megijed az ember ilyenkor. Hirtelen bele gondolsz azt elkötelezettségbe stb. Én is megijedtem de egyáltalán nem bántam meg, hogy igent mondtam.
Illetve az is igaz, hogy ez nem jelenti azt hogy holnap már esküvő lesz, vannak olyanok akik évekig jegyben járnak.
De ha úgy gondolod, hogy időre van szükséged azt is elmondhatod neki őszintén, ha nem érti meg nem hozzád való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!