Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 24 vagyok párom 22. több mint1 hónapja vagyunk együtt és ő megkérte a kezem én elöször minden gondolkodás nélkül igent mondtam mert örültem neki. Jól döntöttem e? Nem-e korai még?
Hm, az előttem szólók sokmindent elmondtak, amivel én is egyetértek. Egyrészt romantikus típus vagyok, szívesen tanácsolom az embereknek, hogy menjenek a szenvedélyük után (ha az nem ártalmas számukra); másrészt meg a büszkeség és az "önvdelem" is fontos számomra, és én 3 hét-egy hónap randizás után még ott szoktam tartani, hogy akkor fekszek le a pasival, nem az együttélésen töröm a fejem.
De ez a 2 elv szerintem nem összeférhetetlen, ha meggondoljuk, hogy az együttélés/házasság sokszor igencsak romatika- és szenvedélygyilkos valami. Mint ahogy az előttem szólók példájából is láthattuk. Persze úgy is fel lehet fogni, hogy ezek a kapcsolatok akkor is kihűltek volna, ha egy évet várnak, és így legalább hamarabb kiderült, mert csak randizás alatt úgyse derült volna ki - de szerintem igenis, találkozgatás, együttjárás alatt is kiderül, ha valaki nem figyel oda Rád, nem tisztel, netán erőszakos...
Szerintem megteheted, hogy azt mondod, igent mondtál ugyan, de szeretnél egy év jegyességet. Végülis ez a hagyományos szokás! ;) Hátha a szüleid is mögéd állnak "hátszélnek", hogy "igen, igen, ezt így illik" :D Így nem is bántod meg a pasit, és időt is nyersz.
És azt is meg kell gondolni, hogy ez a pasi még csak 22 éves!!!! Az nagyon fiatal! Tudom, hogy a fiatalabb srácok iszonyatosan tudnak rajongani, de nem a forrófejűség motiválta?
Akárhogy is, maradjatok boldogok!
Üdv
Hypathia
Korai.
De ez változtat a tényen?
Szerintem korai volt.
Igazán nem ismerheted még.A hosszú együttlét titka pedig az hogy a hibáit el tudd viselni és egyformán toleránsak legyetek egymás felé.Nagyon könnyű egy kapcsolat elején kiábrándulni a másikból.
Egy 22 éves fülig szerelmes fiú nem tud felelősségteljesen gondolkodni.(Nem akarok megsérteni egy férfit sem, de ez így van.)
nem kecskeméti vagy?
ha igen akko léehet ismerlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!