Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti bírnátok, ha az uratok egy ilyen gyűrűt adna?
Nem "bírnám", az Uram (én szoktam tréfásan így hívni) tudja hogy nem szeretem az ilyen kövesgyűrűket. Eljegyzésre meg pláne nem szeretnék kövesgyűrűt, teljesen fölösleges.
Persze, ha már megcsinálta, akkor hordanám, meg igazán kedves gesztus a kézzel készített ajándék, de furcsállnám, hogy nem ismer...
Ez a konkrét gyűrű nem tetszene. Mármint objektíven nézve gyönyörű szép, de nem hordanám, mert túl nagy benne a kő és túlságosan kiáll, ami egyrészt zavarni szokott, másrészt otrombán nézne ki a kezemen mert rettentő vékony ujjaim vannak. (Bizsuban járatosaknak, a sztenderd S méretű gyűrűk is leesnek a gyűrűsujjamról)
Maga az elképzelés viszont hogy a párom maga csinálja a gyűrűmet, és/vagy hogy valami szokatlan (de megfelelően tartós/tartósított) anyagból készül, teljesen lenyűgözne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!