Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire bírnátok egy olyan férfit, aki nagyon lassan eszik?
Makkegészséges vagyok, egyetlen gyenge pontom a gyomrom, refluxom van, amit kezelek ugyan, de a nyelőcsövemben van egy kis szűkület, ami miatt csak lassan tudok enni, mert ha kicsit gyorsabban tenném, akkor megakadna. Ezt úgy kell elképzelni, hogy mondjuk legalább kétszer annyi idő alatt végzek a kajával, mint mások, mindig én vagyok az utolsó.
Na mármost, volt olyan randi, ahol étterembe vittem a lányt, és ő kajakra azt hitte, hogy szórakozom vele, h direkt szívatom és azért eszem ilyen lassan, meg is sértődött és ott is hagyott, pedig én tényleg nem tudok gyorsabban enni.
A retardáltakkal ne foglalkozz.......
Randin elmondod h van egy kis betegséget oszt csókolom
Én is azt hinném, hogy szórakozol, ha nem mondod el. Máskor talán szólj az illetőnek, hogy mi a helyzet.
22/L
Mondtam neki előre, de ő már akkor azt hitte, h szórakozom.
Nem őt kell ezért hibáztatni, valószínűleg az én hibám, mert szeretek viccelődni, meg ironizálni, nyilván azt hitte szegény, h ez is az akar lenni.
Ez olyan aranyos :) Én is lassan eszek, engem abszolút nem zavarna. Mondjuk soha nemis érdekelt, hogy ki milyen tempóban eszik, amíg kulturáltan eszik az illető, addig nem számít.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!