Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak mi a véleményetek?
Szerintem a hazassag, meg az elotte levo eljegyzes mizeria, egy felesleges giccs, egy kifele szepet es jot, biztost mutato fellengezs, ami megfoghatatlan, azt felesleges megfoghatova alakitani, a szerelem, a szeretet ilyen, megfoghatatlan, amint megfoghatova teszik, gyuruvel es papirral, elkezd bomlani, elenyeszni.
Ez az en szemelyes velemenyem a hazassagrol es az eljegyzesrol.
Az előttem szolok mindent leírtak amit én is gondolok az egész dologról és egyet értek velük
Nekem sem kell esküvő eljegyszes házasság mert hulyesegnek és feleslegesnek tartom
Soha nem almodoztam ilyenről
Nem is akarom hogy megkerjek a kezem
N24
A legfontosabb 20 évesen ne. Csak 30 után. Legyen, buli, haverok, Fanta, majd ha kiélted magad utána.
20 évesen kötött házasságok 60-70%-a vállással végződik, mert az egyik fél csal, vagy megutálják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!