Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megakarom kérni a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megakarom kérni a barátnőm kezét. Most elutaztunk nyaralunk. Kedvenc helye meg minden megvan szervezve de a gyűrűt otthon hagytam. Nagyon drága gyűrű és nem tudok másikat venni. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
2018. aug. 9. 19:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%

Nehogy megkérd pótgyűrűvel.

Nyaralás után is boldog lesz.

2018. aug. 9. 22:07
 12/22 anonim ***** válasza:
67%

Nyaralás után kérd meg.

Most biztosan úgyis számít rá.

Hidd el, egy szimpla hétköznap amikor nem számít rá, akkor "nagyobbat fog szólni".

Én férjem is így csinálta. Hazaértem munkából, rá nem sokára ő is, főztünk, megvacsiztunk, fürdés, barátok közt nézés és reklámban azt mondta hoz valami nasit. Bejött a szobába egy pici dobozkával a kezében, majd felnyitotta és megkérte a kezem. Ez már 6 éve volt.

2018. aug. 9. 22:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

De nemááár. Barátokközt reklámban nem jó eljegyezni senkit. Persze gondolom a második felét nem láttátok.. de akkor is.

Én is otthon jegyeztem el az exemet. Nem kell különleges helyen megtörténnie szerintem. Lényeg hogy legyen is valami belőle, nem mint nálam haha :D

2018. aug. 10. 01:42
 14/22 anonim ***** válasza:
48%

Mivel én speciel nem szeretnék kövesgyűrűs lánykérést, így nekem az lenne az ideális, hogy ha a nyaralás alkalmával egy szép helyen békésen megbeszélnénk, hogy összeházasodunk.

Ez is egy verzió, de mivel nem ismerem a barátnődet, így nem tudom, hogy ő mit szeretne. :))

2018. aug. 10. 11:49
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy bizsugyűrűt, kérd meg azzal.

Mondd el, mi a helyzet, és utána cseréld oda az igazit ha hazaértetek.

Bár engem tényleg vásáros gyűrűvel kért meg a párom, nem volt szerintem 2000 ft sem, de álomszép, beleszerettem, mikor megláttam, így megmondtam neki, hogy ne cseréljük ki, mert imádom :)

2018. aug. 10. 15:16
 16/22 anonim ***** válasza:
42%

Azért a Bartáok közt szünetében... szerintem nagyon gáz.

Nem kell Rómába menni, de nemár!

2018. aug. 10. 15:17
 17/22 anonim ***** válasza:
67%

Konkrétan hova utaztatok? Ha külföld, vagy nagyon messze vagytok, akkor gondolom esélytelen, hogy esetleg pár órára egyedül hagyod és hazamész a gyűrűért...

Szerintem ne vegyél másik, se bizsu, se jelképes gyűrűt. Vagy megkéred a nyaralás alkalmával és elmeséled mi történt, és majd otthon odaadod neki a gyűrűt (ha normális a lány, biztosan megérti:), vagy ami még jobb is mert nem számít rá, miután hazaértek a nyaralásból, akkor otthon megkéred a kezét.

2018. aug. 10. 16:12
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Na most már érdekel a sztori vége, mesélj, ha megkérted. :)
2018. aug. 10. 16:33
 19/22 anonim ***** válasza:
38%
Normális lány megértené, ha őszintén elmondod neki, hogy otthon felejtetted a gyűrűt. De mondjuk én elgondolkodnék rajta, mekkora pióca az olyan csaj, akitől pár percre sem tudsz megszabadulni gyűrűt vásárolni, mert mindenhová menni akar veled :'D
2018. aug. 14. 12:45
 20/22 anonim ***** válasza:
naaa?
2018. aug. 14. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!