Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam egy gyűrűt a barátom táskájában. Meg akarja kérni a kezem vagy nem az enyém?
Figyelt kérdés
Már 2 hete találtam2018. aug. 4. 21:18
11/21 anonim válasza:
6-os hiába vagytok együtt 25 éve, szánalmas szinten vagytok.
12/21 anonim válasza:
"De gáz....
25-éve vagyunk együtt de soha sem turkálnék a párom dolgai között még kérésre sem."
Inkább ez gáz, hogy a párod nem kérhet meg, hogy vegyél már ki valamit a táskájából, mert te nem akarsz a dolgai között túrkálni...
13/21 anonim válasza:
Ha megkéri a barátja, hogy vegyen ki vmit, akkor oké, csak nem értem, hogy ha oda rejtette a gyűrűt, akkor miért kéri erre? Direkt azt akarta, hogy megtalálja?
15/21 anonim válasza:
Mi újság kérdező, megkérte a kezed?
16/21 A kérdező kommentje:
Igen megkért:D
2018. aug. 15. 15:27
18/21 anonim válasza:
Uristen... mi meg csak 4eve vagyunk hazasok,de siman bele nyulok a taskajaba,kiveszem belole az ures etelest es este beleteszem neki friss kajaval feltoltve 😂 nem gondolom magam szar felesegnek,mert merek minden nap fott etelt csomagolni neki es eltenni a taskajaba,hogy a nagy rohanasba ne hagyja itthon... 😄
19/21 anonim válasza:
nekem ezt utoljára anyám csinálta tinikoromban, de te tudod :D
20/21 anonim válasza:
Anyádon kívül nyilván nincs más aki szeret és kedves hozzád. Nem is csodálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!