Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesnek gondoljátok?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú eljegyez egy 18 éves lányt 2 év után?2018. máj. 15. 14:54
1/7 anonim válasza:
Kötődési deficit. Önértékelési problémák, diszfunkcionális attitűdök. Gyér szociális háló. Ejnye-bejnye a szülőknek.
2/7 anonim válasza:
Szerintem az eljegyzéssel nincs semmi gond, de magával az esküvővel és a családalapítással én simán várnék még akár 5 évet is. Ez ilyen jelzésértékű lenne a családnak és nyilván egymásnak is, hogy komolyan gondolják a dolgot, valóban együtt terveznek. Aztán ha pár év múlva nem jön össze, nyilván könyebb felbontani egy jegyességet...
3/7 anonim válasza:
7 evet birjatok ki! Ket ev az lof... persze nem garancia hogy het evet egyutt vagytok meghazasodtok aztan ket even belul valtok, de ha addig tokeletes a kapcsolat vagy nagyon eros akkor mar lehet csaladozni.
4/7 anonim válasza:
Sosem gondolom helyesnek az eljegyzést és a házasságot. De, ha valaki ezt akarja, lelke rajta.
5/7 anonim válasza:
Nem érdekel, vagy elválnak, vagy nem, de az is lehet, esküvőig már el sem jutnak :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok. A húgomat mégis megérte na mindegy.
2018. máj. 15. 16:43
7/7 anonim válasza:
Nem lesz jó! Annó későn érő exemmel (20évesen volt 18)nagyon megjártam.
Általános tapasztalat 18évesen mindenki felnő pár évre. Nagyon komoly tervei vannak az életre, aztán pedig jön egy pár éves kicsapongási korszak. Rájön,hogy nem élte ki magát, rájön,hogy még szeretne mással is lefeküdni. Ez kb 25-26éves korra cseng le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!