Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai? Többi lent
Exemmel 25 évesen szakítottam 2 év után... még jó, hogy nem mentem hozzá, pedig ő nagyon tervezgette :)
Párommal lassan két éve leszünk együtt, 29 vagyok, ha ma megkérne, habozás nélkül igent mondanék, mert ők ketten ég és föld.
Ja, igen:
Exemmel fél évvel összeköltözés után már jöttek a hülyébbnél hülyébb konfliktusok, meg a természetéből és "anyakisfia"-ságából adódó gondok.
A párommal 1,5 éve lakunk együtt, de pár aprócska vitát leszámítva nulla a probléma
fogadjunk, hogy max. 40 éves korodra elvált leszel, x gyerekkel.
az ilyen korán kötött házasságok több mint fele végződik válással.
20 évesen én még egyetemre jártam, mellette melóztam, nyelveket tanultam, ösztöndíjjal külföldre mentem, rengeteget olvastam, utaztam, sportoltam, buliztam.
ennek a kornak erről kéne szólnia.
önmagad és a világ felfedezéséről, szabadságról, ami nem zárja ki, h. szerelmes légy.
de hogy férjhez menni, gyereket vállalni nem jó ötlet, az sztem tuti.
A kapcsolatotok minőségétől függ, szerintem amúgy nem korai, ha boldogok vagytok, szeretitek egymást, valóban együtt akarjátok leélni az életeteket, és bizonyos dolgok adottak.
Anno mi 24-21 évesen jöttünk össze, 1 hónapra rá volt lánykérés, 17 hónappal később esküvő (házasság előtt fél évet éltünk együtt). Most már 8 éve egy pár vagyunk, 6,5 éve házasok és van 2 kutyánk:)
A jegyességünk ideje alatt befejeztük a sulit, állást találtunk-elkezdtünk dolgozni, összeköltöztünk, és 6 hónapon belül összegyűjtöttük a pénzt az esküvőnkre is. Semmit nem csinálnánk másképp. A különbség köztünk és köztetek némileg a kor, illetve az, hogy mi nem tervezünk gyereket. Ha biztosak vagytok az érzéseitekben akkor nem korai.
32/N, 29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!