Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek korai? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai? Többi lent

Figyelt kérdés
sziasztok ! Párom 25 én 20 és másfél éve vagyunk együtt.Szeretjük egymást nagyon és a terveink is közösek 2 éven belül lenne a házasság is már és rövidesen szeretnénk gyerekeket is. Mindkettőnknek van állása .Mit gondoltok nem kevés ez az együtt töltött idő az eljegyzéshez? Nyilván nem ez dönti el egyszerűen a véleményetekre lennék kíváncsi hiszen régen ez teljesen normális volt ez ebben a korban manapság meg nyugdíjig várnak az emberek.

2018. máj. 8. 12:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen természetesen.
2018. máj. 8. 15:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Exemmel 25 évesen szakítottam 2 év után... még jó, hogy nem mentem hozzá, pedig ő nagyon tervezgette :)

Párommal lassan két éve leszünk együtt, 29 vagyok, ha ma megkérne, habozás nélkül igent mondanék, mert ők ketten ég és föld.

2018. máj. 8. 16:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja, igen:

Exemmel fél évvel összeköltözés után már jöttek a hülyébbnél hülyébb konfliktusok, meg a természetéből és "anyakisfia"-ságából adódó gondok.

A párommal 1,5 éve lakunk együtt, de pár aprócska vitát leszámítva nulla a probléma

2018. máj. 8. 16:51
 14/16 A kérdező kommentje:
#12 Neked kívánom hogy alakuljon így :)
2018. máj. 8. 16:57
 15/16 anonim ***** válasza:
53%

fogadjunk, hogy max. 40 éves korodra elvált leszel, x gyerekkel.

az ilyen korán kötött házasságok több mint fele végződik válással.

20 évesen én még egyetemre jártam, mellette melóztam, nyelveket tanultam, ösztöndíjjal külföldre mentem, rengeteget olvastam, utaztam, sportoltam, buliztam.

ennek a kornak erről kéne szólnia.

önmagad és a világ felfedezéséről, szabadságról, ami nem zárja ki, h. szerelmes légy.

de hogy férjhez menni, gyereket vállalni nem jó ötlet, az sztem tuti.

2018. máj. 10. 05:03
 16/16 anonim ***** válasza:

A kapcsolatotok minőségétől függ, szerintem amúgy nem korai, ha boldogok vagytok, szeretitek egymást, valóban együtt akarjátok leélni az életeteket, és bizonyos dolgok adottak.

Anno mi 24-21 évesen jöttünk össze, 1 hónapra rá volt lánykérés, 17 hónappal később esküvő (házasság előtt fél évet éltünk együtt). Most már 8 éve egy pár vagyunk, 6,5 éve házasok és van 2 kutyánk:)

A jegyességünk ideje alatt befejeztük a sulit, állást találtunk-elkezdtünk dolgozni, összeköltöztünk, és 6 hónapon belül összegyűjtöttük a pénzt az esküvőnkre is. Semmit nem csinálnánk másképp. A különbség köztünk és köztetek némileg a kor, illetve az, hogy mi nem tervezünk gyereket. Ha biztosak vagytok az érzéseitekben akkor nem korai.

32/N, 29/F

2018. máj. 11. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!