Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha feleségül veszem a csajomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha feleségül veszem a csajomat, akkor félig az én tulajdonom lesz a háza és tulajdonrésze a családja vállalkozásában?

Figyelt kérdés
2018. máj. 3. 17:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Maximum az amcsi filmekben.
2018. máj. 3. 19:07
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem így jártál.

Muszáj lesz dolgozni... :D

2018. máj. 3. 21:05
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Remélem a csajnak vagy legalább az apjának lesz annyi esze,hogy eléd toljon egy házassági szerződést! Menj dolgozni apukám,ne a máséra fájjon a fogad!
2018. máj. 3. 23:42
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Àlmodban. Szóval nem. Ne az ő hàtàn akarj felkapaszkodni. Hàzassàg előtt szerzett vagyon soha a büdös életben nem lesz közös. ( csak ha lesz akkora marha, hogy valamit a nevedre irat). De remélem több esze van.

Ha hàzassàg alatt ő pl örököl 100 millàt az sem lenne közös:)

2018. máj. 4. 01:03
 15/26 anonim ***** válasza:
9%
A házassági szerződés miért kellene, ha egyébként nem lesz közös? Nem vagyok képben a témában, de a házasság az vagyonközösség. A bevitt vagyon közös lesz szerződés nélkül.
2018. máj. 6. 06:33
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

" Nem vagyok képben a témában, de a házasság az vagyonközösség. A bevitt vagyon közös lesz szerződés nélkül."

Hatalmas tévedésben vagy. A bevitt vagyon soha nem lesz közös, a házasság alatt szerzett vagyon közös, néhány kivétellel. (pl. örökség, ajándékozá, jogdíj.)

2018. máj. 6. 09:58
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
A bevitt vagyon sosem lesz közös. Hàzassàg ALATT szerzett vagyon közös, kivéve az örökséget, de hàzassàg alatt szerzett vagyonról pl lehet szerződést írni ha nem akarnak anyagilag közösködni. Nagy értékű ingósàgok, ingatlanok stb. + Ilyet főleg akkor szoktak ha az egyik fél sokszorosàt keresi a màsik fizetésének/ vagy az összegtől függetlenül féltik a pénzecskéjüket. Bár ahol nincs meg a kellő bizalom ott fölösleges hàzasodni is.
2018. máj. 6. 14:47
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek ez azért nem egészen van így.Ugyan is ha a kégli a nevén van,és véletlenül meghalna akkor az élete végéig bent lakhat.Igaz nem lesz az övé.A cég az egy más helyzet,az nem jár együtt a hazássággal.
2018. máj. 7. 13:21
 19/26 anonim ***** válasza:
48%
Továbbra sem értem a házassági szerződést. Abban azt írják le, amit bevisznek. Minek? A másik a cég.....a NAV tőlem mindent elvitt a feleségem vállalkozása miatt. Magyarázat a közös vagyon volt. Nos, akkor hogy is van ez? A cég nem lesz közös, de a cég tartozása közös?
2018. máj. 8. 01:05
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Mai napig nem értem, az egészségügyi, jogi kérdéseket, miért itt teszik fel az emberek, miért nem mennek orvoshoz, ügyvédhez, jogászhoz?

19-es!

Nincs ügyvéded? Aki nem védekezik, az megérdemli, hogy elvigye a NAV a vagyonát.

2018. máj. 9. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!