Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire jó ötlet? Ciki lenne vagy nem?
Te tudod, milyen jellemű a barátnőd... Nekem borsódzik a hátam az ilyen nyilvános giccses mindenkielőtt-jellegű lánykérésektől, valakinek meg ez az álma :D
Neked kell ismerned őt, hogy milyen lehet az ízlése.
Saját magamból kiindulva én pl annak tudnék ilyen helyzetben örülni, ha az utazáson az egyik kiránduláson valami szép helyen kettesben lennénk, és akkor kérne meg. De prsze lehet, hogy a barátnődnek tök más tetszene :)
#2 Savanyú a szőlő?
Te tudod, milyen típusú lány a barátnőd, mennyire van szeret feltűnősködni. Szerintem egyáltalán nem meghitt és romantikus a vacsoránál megkérni, úgy, hogy mindenki titeket figyel, de ha nektek nem kínos, azzal sincs semmi baj. Sok boldogságot!
Nem, de úgyis tudjuk mi lesz a vége pár éven belül (válás, bazi nagy ügyvédköltség stb.)
4-es miért lenne?
Anyáék 14 éveig éltek boldog házasságban :)
Ezaz, hogy csak 14 évig... :(
Ez nem jó.
6. Egy hàzassàg nem csak vàlàssal végződhet, hanem halàllal is.
Kérdező: neked kell ismerni a baràtnődet, hogy mi tetszene neki. Én speciel irtózom a nyilvànos lànykéréstől. Annyira személytelen, tucatszàmra csinàljàk étteremben pl. A miénk anno kettesben történt hàla égnek. Nem kellett felhajtàs, ez volt maga az ünnep, fölösleges a giccses körítés. De ez az én véleményem. Vannak olyan nők is feltűnési viszketegséggel akik mindenàron mutogatni akarjàk a dolgot.
Egyet kérdeznék, de most komolyan:
Az miért nyilvános, és feltűnési mániás, ha egy étteremben, egy vacsora után kihozat egy üveg bort vagy pezsgőt a férfi, és letérdelés meg ilyenek nélkül átadja a gyűrűt, és megkérdezi, hogy "Leszel a feleségem?" (Persze előtte nyilván szép szavakat intéz a nőhöz, stb.)
Ez azért nem ugyanaz, mint amikor az egész étterem őket nézi, tapsolnak meg ilyenek.
Hát na jó, de a másik véglet se jobb, ha így élik az aktuális napot és akkor este mikor leülnek a kanapéra dumálnak random...
"És hozzámjönnél?"
"Na ja!"
"Akkó megbeszétük!"
"Mikó legyen az esküvő?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!