Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ez milyen ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen ötlet?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, a pàrom 23. 3 éve vagyunk együtt mindenféle vita és konfliktus nélkül, első pillanatol tudom,hogy vele szeretném az életem lélni. Nagyon sok dolgon keresztül mentünk már. Most fogok egyetemre menni, egy teljesen màs vàrosba, így tavol kerülnénk egymàstòl. Azt mondta őt megnyugtatnà ha eljegyezhetne. De én a hàzassaggal még vàrni akarok, mert szerintem azelott egy pàrnak egyûtt kell èlnie, es én is el akarok kezdeni dolgozni. Felvetettem, hogy akkor legyen eljegyezés, de az esküvővel várjunk még. Nagyon nagy hülyeség?

2018. ápr. 15. 21:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hülyeség
2018. ápr. 15. 21:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az eljegyzest mindketten szeretnetek. Lepjetek meg.A tobbit csak akkor ha azt is majd mindketten szeretnetek. Annyi minden fog veled tortenni,majd szintet leptek ha egyutt eltek es az is mukodik.
2018. ápr. 15. 21:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az irigy kutyákkal ne foglalkozzatok. Csak a szívetekre figyeljetek.
2018. ápr. 15. 21:59
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon a vàlaszokat. Őszintèn megnyugtatott, mert azt hittem nagyon sokan lesznek ellene vagy nem tartjàk jò ötletnek..vagy tàrsadqlmilag elìtèlt
2018. ápr. 15. 22:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jegyezzen el. Az eljegyzés még nem házasság. (Engem is egyetem előtt jegyzett el, és diploma után házasodtunk 1 éve.)

Szerintem jók csináljátok:)

2018. ápr. 16. 11:06
 6/14 A kérdező kommentje:
És szerintetek nem nèznének rànk sokan emiatt furan? Mégis csak mèg gimanzista vagyok nelen8
2018. ápr. 16. 14:32
 7/14 A kérdező kommentje:
És szerintetek nem nèznének rànk sokan emiatt furan? Mégis csak mèg gimanzista vagyok jelenleg
2018. ápr. 16. 14:32
 8/14 anonim ***** válasza:
40%

sok értelmét nem látom, gyere vissza ide 1 vagy 2 év múlva, és írd meg, mi lett veletek.

az ilyen nagyon fiatalon összejövő párok általában nem érik meg a 30-at vagy a 40-et, mármint még azelőtt szétmennek.

és hát igen, utoljára 19 évesen hiszi azt az ember, h. a 16 évesen megismert fiújával éli, míg meg nem halnak.

2018. ápr. 16. 15:52
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
Én se látom értelmét az eljegyzésnek, csak ha utána 1-2 éven belül össze is tudtok házasodni! Kicsit olyan mintha a barátod a gyűrűvel be akarna biztosítani, pedig ha valóban szeretitek egymást erre nincs szükség és eljegyzés nélkül is kitartotok egymás mellett! :)
2018. ápr. 16. 19:15
 10/14 A kérdező kommentje:

Az az igazsàg hogy èn is ìgy érzem...es annyire nehéz ez...őt boldogga tenné, engem viszont fusztrálni ha 19 èvesen jegyes lennèk..

Nem.tudom mit kène tenni...amikor kérdezte azt mondtam oké, lemérte az ujjam és készül rà, de jobban belegondolva rn mèg nem akarom ezt..

De az is ott van hogy ez semmi..csak egy formalitàs ami picit sem hivatalos de o megis boldog lenne..mit tegyek? Nem tudom...annyire kettős érzések vannak bennem

2018. ápr. 16. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!