Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen ötlet?
Szerintem is jegyezzen el. Az eljegyzés még nem házasság. (Engem is egyetem előtt jegyzett el, és diploma után házasodtunk 1 éve.)
Szerintem jók csináljátok:)
sok értelmét nem látom, gyere vissza ide 1 vagy 2 év múlva, és írd meg, mi lett veletek.
az ilyen nagyon fiatalon összejövő párok általában nem érik meg a 30-at vagy a 40-et, mármint még azelőtt szétmennek.
és hát igen, utoljára 19 évesen hiszi azt az ember, h. a 16 évesen megismert fiújával éli, míg meg nem halnak.
Az az igazsàg hogy èn is ìgy érzem...es annyire nehéz ez...őt boldogga tenné, engem viszont fusztrálni ha 19 èvesen jegyes lennèk..
Nem.tudom mit kène tenni...amikor kérdezte azt mondtam oké, lemérte az ujjam és készül rà, de jobban belegondolva rn mèg nem akarom ezt..
De az is ott van hogy ez semmi..csak egy formalitàs ami picit sem hivatalos de o megis boldog lenne..mit tegyek? Nem tudom...annyire kettős érzések vannak bennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!