Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ez milyen ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen ötlet?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, a pàrom 23. 3 éve vagyunk együtt mindenféle vita és konfliktus nélkül, első pillanatol tudom,hogy vele szeretném az életem lélni. Nagyon sok dolgon keresztül mentünk már. Most fogok egyetemre menni, egy teljesen màs vàrosba, így tavol kerülnénk egymàstòl. Azt mondta őt megnyugtatnà ha eljegyezhetne. De én a hàzassaggal még vàrni akarok, mert szerintem azelott egy pàrnak egyûtt kell èlnie, es én is el akarok kezdeni dolgozni. Felvetettem, hogy akkor legyen eljegyezés, de az esküvővel várjunk még. Nagyon nagy hülyeség?

2018. ápr. 15. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azért biztonan nem mondanék igent, hogy "ne bántódjon meg", miközben bromira úgy érzem, nem akarok a jegyese lenni.

Más: ő azért, jegyez el, hogy tudassa MÁSOKKAL, foglalt vagy. Nem azért, mert így-úgy szeret, és nekem már ezért SEM kéne a gyűrű.

Mi külföldöné élünk, minden ezerszer egyszerűbb lenne, ha házasok lennénk, de eszünk ágában nincs a bürokrácia miatt összekötni az életünket.

Szeretjük egymást és szerelemből akarunk házasodni majd, valamikor.

2018. ápr. 17. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Tudasd vele, hogy egyszer majd szeretnél a felesége lenni, de te úgy szeretnéd, hogy eljegyzés előtt éljetek együtt 1-2 évet, majd szintén 1-2 éven belül legyen esküvő is. Biztosítsd róla, hogy szereted őt és kedves gesztus az eljegyzés, de te gyűrű nélkül is vele tervezed a jövődet és szereted! Nem sértődhet meg, ha valóban szeret!

/9-es voltam./

2018. ápr. 17. 21:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia. :) a párom másfél év után kért meg, ugy hogy nem lakunk együtt! Decemberben kérte meg a kezem, a szülei és anyukám előtt, persze igent mondtam.

Szerintem ne bántsd meg azzal, hogy nem fogadod el a gyűrűt. Az még semmit nem jelent. De legalább nyugodtan lesz, és boldoggá tennéd vele Őt. Meg persze hidd el, hogy nem rossz jegyben járni, sőt..Ne aggódj.

2018. ápr. 19. 19:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Nézd, ha titeket ez boldoggá tesz, csináljátok. Viszont szerintem felesleges az eljegyezgetés úgy, hogy nincs 1-2 éven belül házasság. Gondolom az egyetem eltatart vagy 4-5 évig, ha magamból indulok ki, és ha nem akartok összeházasodni egyenlőre, akkor minek.

Könnyebb szakítani ha gond van, mint egy jegyességet felbontani, ahol az egész család tudja és már gyűjtöget szép lassan az esetleges esküvőre.

Üdv, egy menyasszony.

2018. júl. 20. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!