Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha orvosira készülök?
Mindenki azt mondja előszor egyetem, aztan munka összeköltözès eljegyzés és házassàg. Én eleve 27 éves koromra végzek( ha egy evet sem csuszok) masok olyankor mat gyereket terveznek en nekem meg eljegyzesem sincs.
Most 18 vagyok, komoly kapcsolatban a pàrommal, akivel szinte mar egyutt is elek meg most nyaron is elmennenk vsak ketten csalad nelkul az orszag masik vegebe..Nekem igy az orvosi miatt mikor lenne alkalmas az eljegyzes? En mar most is benne lennek de azert meg korai..de en nem tudom mikorra tudnank ezt igazitani az egyetem miatt
Az egyetem néha lemondásokkal jár, de ezt el kell fogadnod, ha egyetemre mész, viszont ettől még lehet életed, eljegyezhetnek, férjhez mehetsz stb.
Egyébként az évfolyamtársam még egy gyereket is bevállalt az egyetem mellet.
Felejtsd el a sztereotípiákat
Én is így voltam pár éve, hogy 10 év egyetem, utána gyerek. Nos... Azota már mást tanulok, csak 2 év telt el és 5 év múlva szeretnék szülni.
Nekem vannak olyan ismerőseim akik 8 éve járnak jegyben. Idővel kialakul, hidd el
ne igyál előre a medve bőrére.
ha jól értem, még csak készülsz az orvosira, a kérdésedben mégis tényként kezeled, hogy oda fogsz járni.
nehéz oda bejutni, először talán várd meg, hogy felvesznek-e.
Nem igazán értem a problémát. Még ha azt kérdeznéd, hogy az orvosi mellett/után mikor fog beleférni egy gyerek, az jogos kérdés.
De hogy az eljegyzés? Hát bármikor. Esküvőt lehet tartani egyetem alatt is... nem értem mi ezzel a gond:D
Én orvosira járok, most vagyok negyed éves, és sokan vannak házasok az évfolyamomon. Szóval ne aggódj emiatt, amikor szeretnétek, akkor házasodjatok, sőt, több lánynak van már kisbabája, és emellett csinálja az orvosit.
Sajnos nagyon sok évet kell tanulni, mert a 6 év után még az 5 év rezidensképzést sem ideális megszakítani gyerekvállalással.
Hallod 18 évesen azért ne. :D Ez a "már most is benne lennék" teljesen komolytalanná teszi az ügyet. Még hatszor szakíthattok, semmit ne kapkodjatok el.
Tudod mit? Összeütök neked egy jó programot. Amikor megvannak a szigorlataid és már klinikai gyakorlataid akkor lehet eljegyzés. Diplomázás után házasság. Aztán a gyerek amikor akarjátok. Ha egy terv megnyugtat akkor ez szerintem működőképes lehet.
Viszont teljes jóindulattal mondom, hogy most az érettségire koncentrálj és ne akard ennyire megtervezni a jövődet, mert úgysem úgy lesz, ahogyan megálmodod. Ennyi idősen bőven elég, ha a jövő évi programodat nagyjából tudod. Az is lehet, hogy otthagyod az orvosit és átmész tanárira vagy valami másra. Semmit nem tudhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!