Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tegyek ha orvosira készülök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha orvosira készülök?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja előszor egyetem, aztan munka összeköltözès eljegyzés és házassàg. Én eleve 27 éves koromra végzek( ha egy evet sem csuszok) masok olyankor mat gyereket terveznek en nekem meg eljegyzesem sincs.

Most 18 vagyok, komoly kapcsolatban a pàrommal, akivel szinte mar egyutt is elek meg most nyaron is elmennenk vsak ketten csalad nelkul az orszag masik vegebe..Nekem igy az orvosi miatt mikor lenne alkalmas az eljegyzes? En mar most is benne lennek de azert meg korai..de en nem tudom mikorra tudnank ezt igazitani az egyetem miatt

2018. ápr. 18. 16:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Tényleg vadidegenektől várod a megoldást? Miért ne házasodhatnátok össze egyetem alatt? Mert a szomszéd Rozinéni azt mondja, hogy ne? Ugyanmár.
2018. ápr. 18. 16:09
 2/22 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Az eljegyzés általában az esküvő előtt max 1 évvel van. Mikor szeretnétek esküvőt?

Úgy tudom, orvosi csak nappalin van, de attól még össze lehet házasodni, feltéve, hogy megoldott, hogy együtt lakjatok - nem túl messze az egyetemtől. Annak úgy nem sok értelme van, ha összeházasodtok, aztán távházasságban éltek, mert te koliban vagy.

Én a helyedben kb 21 éves koromra tervezném az eljegyzést, 22 éves koromra meg az esküvőt - feltéve, hogy legalább a párod dolgozik már.

Apropó, a párod dolgozik már? Ha mindketten tanultok, akkor a legtöbb a szülőkön múlik, hiszen ők tartanak el benneteket és finanszírozzák az egyetemet. Legalábbis gondolom, hogy így van..

2018. ápr. 18. 16:11
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Én két szakot végeztem egymás után, a második 5 éves, szóval alapból 8 év plusz közben értek hatalmas tragédiák, amik megnövelték az évek számát és én arra jutottam, hogy nem várhatok arra, hogy majd a suli után élek, mert az nagyon frusztráló és nem is biztos, hogy el jutok oda... Most zajlik az életed, a jelenben. Az eljegyzés kb egy hétvégét foglal le. Szóval... Szerintem nem kell görcsösen ragaszkodni a sorrendhez.
2018. ápr. 18. 16:13
 4/22 A kérdező kommentje:

Igen a pàrom már azóta dolgozik mióta összejöttünk. Levelezőn tanul, de 2 ev mulva màr azt is befejezi, de màr most a szakmàjàban dolgozik.

Igen az nem rossz ötlet hogy együtt lakni, de én nem igazán tudnék dolgozni orvosi mellett, azt meg nem vàrhatom el, hogy ő tartson el..

2018. ápr. 18. 16:16
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Eljegyezhet most is, de minek ha pl 10 év múlva tudtok házasodni? Amúgy házasodni is lehet, aláírjátok kész.
2018. ápr. 18. 16:18
 6/22 Kései Sirató ***** válasza:
90%
Az nagyon jó, hogy már dolgozik és csak te nem tudsz dolgozni (vagy csak nyáron max 1-2 hónap diák munkát), igazából én a helyedben a szüleimmel beszélném meg, hogy tudnának-e támogatni anyagilag úgy is, hogy már férjnél vagyok. Nem gondolom, hogy ennek bármiféle akadálya lenne.
2018. ápr. 18. 16:33
 7/22 A kérdező kommentje:
A szuleim nagyon szegenyek..a parom viszomylag jol keres es most valt majd munkahelyet kozel Szged mellett mert oda jelentkeztem elsonek..el tudma tartani cssk ugye az elv
2018. ápr. 18. 16:35
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt elvárhatod, hogy elvegyen és a jövőt ilyen szinten tervezed, de hogy együtt éljetek nem fér bele, mert ő tartana el? A közös élet miről szól szerinted? A felesége lennél de a rezsit ne fizesse mert akkor jajj??
2018. ápr. 18. 16:38
 9/22 anonim ***** válasza:
84%

Igazából nem értem, mi a problémád. Egyáltalán nem tervez mindenki gyereket 27 évesen. Én 26 éves vagyok, van 2 diplomám, nem orvosira jártam, de mire elvégeztem az egyetemet, 24 éves voltam és 2-3 éve van rendes munkám, ami szakmába vág és szeretem is, hova terveznék gyereket? Nemrég kezdtem el dolgozni teljes állásban, most indul be a karrierem, tartalékolni meg nem lehet 2 év alatt annyit, hogy máris gyereken gondolkodjak. Ezek a dolgok manapság sokszor tolódnak.

Szerintem felesleges ilyenen aggódni 18 évesen. Majd jön magától, az sem biztos, hogy együtt maradtok, hiszen még nagyon fiatal vagy.

2018. ápr. 18. 16:57
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a párod tartana el, akkor ki? Ha a szüleid tudnak segíteni valamennyit, akkor úgy is kérheted őket, hogy a pároddal laksz. Ha nem, akkor viszont nem látok más megoldást, mivel az első években valószínűleg nem fogsz tudni dolgozni, legalábbis nem annyit, hogy megélj belőle. Nektek kell eldöntenetek, hogy milyen esküvőt, milyen lakást tudtok és akartok megfizetni. Ezen felül viszont csak ti döntitek el, hogy mikor házasodtok. Sokan szoktak egyetem alatt, már 21-22 évesen is.
2018. ápr. 18. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!