Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha orvosira készülök?
Mindenki azt mondja előszor egyetem, aztan munka összeköltözès eljegyzés és házassàg. Én eleve 27 éves koromra végzek( ha egy evet sem csuszok) masok olyankor mat gyereket terveznek en nekem meg eljegyzesem sincs.
Most 18 vagyok, komoly kapcsolatban a pàrommal, akivel szinte mar egyutt is elek meg most nyaron is elmennenk vsak ketten csalad nelkul az orszag masik vegebe..Nekem igy az orvosi miatt mikor lenne alkalmas az eljegyzes? En mar most is benne lennek de azert meg korai..de en nem tudom mikorra tudnank ezt igazitani az egyetem miatt
Az eljegyzés általában az esküvő előtt max 1 évvel van. Mikor szeretnétek esküvőt?
Úgy tudom, orvosi csak nappalin van, de attól még össze lehet házasodni, feltéve, hogy megoldott, hogy együtt lakjatok - nem túl messze az egyetemtől. Annak úgy nem sok értelme van, ha összeházasodtok, aztán távházasságban éltek, mert te koliban vagy.
Én a helyedben kb 21 éves koromra tervezném az eljegyzést, 22 éves koromra meg az esküvőt - feltéve, hogy legalább a párod dolgozik már.
Apropó, a párod dolgozik már? Ha mindketten tanultok, akkor a legtöbb a szülőkön múlik, hiszen ők tartanak el benneteket és finanszírozzák az egyetemet. Legalábbis gondolom, hogy így van..
Igen a pàrom már azóta dolgozik mióta összejöttünk. Levelezőn tanul, de 2 ev mulva màr azt is befejezi, de màr most a szakmàjàban dolgozik.
Igen az nem rossz ötlet hogy együtt lakni, de én nem igazán tudnék dolgozni orvosi mellett, azt meg nem vàrhatom el, hogy ő tartson el..
Igazából nem értem, mi a problémád. Egyáltalán nem tervez mindenki gyereket 27 évesen. Én 26 éves vagyok, van 2 diplomám, nem orvosira jártam, de mire elvégeztem az egyetemet, 24 éves voltam és 2-3 éve van rendes munkám, ami szakmába vág és szeretem is, hova terveznék gyereket? Nemrég kezdtem el dolgozni teljes állásban, most indul be a karrierem, tartalékolni meg nem lehet 2 év alatt annyit, hogy máris gyereken gondolkodjak. Ezek a dolgok manapság sokszor tolódnak.
Szerintem felesleges ilyenen aggódni 18 évesen. Majd jön magától, az sem biztos, hogy együtt maradtok, hiszen még nagyon fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!