Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen furcsa, hogy nem akarok csak valaki barátnője lenni örökké?
Szültél neki, akkor?
Minek vegyen el? Van punci, van gyereke is. Ez van.
Én ezt a szituációt annyira nem tudom megérteni... Csatlakozom ahhoz, aki szerint hosszú kapcsolat és gyerek után már kár várni a "gyűrűt". Annak előtte kellene fontosnak lennie, hogy komolyan gondolja-e az illető.
Azonban azt sem értem, hogy gyerek után miért "házasságellenes" valaki. A gyerek jobbá összeköt bármiféle papírnál, így nem értem, miért okoz nehézséget aláírni a másik kedvéért.
"A gyerek jobbá összeköt bármiféle papírnál, így nem értem, miért okoz nehézséget aláírni a másik kedvéért."
Ezt az érvet a másik fél is felhozhatja, akkor minek van szükség emellé még papírra is.
A kérdező azt képzeli, hogy gyűrűvel az ujján boldogan élnek, míg meg nem halnak, nélküle viszont nem működhet.
Minek szültél neki?
Lányok, lányok, ezért nem kell mindent megadni házasság nélkül, ami évszázadokon keresztül csak házasságban történt meg. Szerinted régen azért házasodtak a férfiak, mert azok különbek voltak a maiaknál vagy mert annyira buzgott bennük a vallásos érzület? Egy fenét! Ez volt a feltétele annak, hogy családjuk legyen. Tényleg nem tudok mást mondani, mint hogy eljátszottad a lehetőségedet azzal, hogy ennyire alárendelődtél. Hűnek kell lenned az elveidhez.
Amúgy persze, hogy jogos. Igazad van. Csakhogy az életben nem lehet érvényesülni az igazsággal. Figyelj, az emberek (minden ember) olyanok, mint a gyerekek: feszegetik a határokat és a legvégsőkig elmennek. Ha azt mondtad volna neki három évvel ezelőtt, hogy házasság nélkül te nem szülsz gyereket és emellett ki is tartottál volna, akkor lehet, hogy ma már egy másik férfi mellett lennél feleségként és szintén lenne gyereked vagy várandós lennél.
Nem mondom meg, hogy ezt tedd vagy azt tedd, mert ehhez nincs jogom. Talán még fordíthatsz a helyzeten, ha nagyon őszintén, határozottan, de ultimátumok és játszmák nélkül elmondod, mit szeretnél. A zsarolás és a kényszerítés nem jó, de azt nyomatékosítanod kell, hogy neked ez fontos, te szenvedsz, csalódtál. Ez nem egy hiszti, ez neked húsba vágó kérdés. Kérdezd meg tőle, hogy el akar-e venni. Tudom, beszéltetek már róla, de a hangsúlyodból éreznie kell, hogy ez most nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!