Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
Én értelek Benneteket (és feleség vagyok, 2 év után házasodtunk), de ilyenkor pl. a Kérdező részére van-e valami gyakorlati tanács?
Szerintem (csak úgy hangosan gondolkozom), az nagyon tré, ha a nő ultimátumot ad.
Volt egy kolleganőm, ők 5 éve voltak együtt, ő közölte a pasival, hogy ha idén (tehát az adott év dec.31-ig) nem kéri meg a kezét, akkor ő szakítani fog. (Mondta ezt a csaj nyáron). Mondjuk nem kapkodta el a pasi, valamikor november végén megkérte a kezét, igaz, februárban meg is házasodtak.
De ez meg milyen már??? (Vagy én vagyok túl érzékeny...)
Mivel véleményt kértél, meg is kapod:
1. Ne más életével foglalkozz elsősorban, hanem a sajátoddal. A fiú dolga, hogy hogyan akarja vagy hogyan nem akarja elrontani az életét. Legyenek boldogok.
2. "Bezzeg" téged még mindig nem gyűrűztek meg. Milyen felháborító. "Mosok, főzök, takarítok rá..." a patakpartra viszed a ruhákat mosni 30 km-re távol?...kicsit szemrehányó a stílusod :(. Én is mosok, főzök takarítok a páromra, de ezt akkor is megteszem, ha 20 évig járnánk jegyben...
3. Egy okos férfi megfontoltan házasodik. Ha 5 év után még eljegyzés sem történt, akkor ott komoly gondok lehetnek...és erről a pároddal kellene beszélgetned, nem pedig más kapcsolatokhoz/megélésekhez viszonyítanod :(.
4. Az, hogy valakinek milyen végzettsége van, a belbecs értékét nem igazán befolyásolja.
5. Kinek mi a normális?
#16 Nyilván boldogabb, csak nem érdemli meg. :"D
Én teljesen megértem a kérdezőt.
22/N
Az egy dolog, h nem érdemli meg, de mégis ezzel előbbre van: gyerek, már menyasszony és feleseg lesz. Nem tudom, h ebből mit lehet gondot csinálni és másra mutogatni
Az meg, h valaki “iskolázatlan” az nem egyenlő azzal, h buta. Kérdező, aki ilyenekkel szok érvelni, én azt ostobább embernek tartom, mint azt aki nem végzett főiskolát. Normális ember ilyennel nem érvel. Nem tudhatod, h miért nincs neki, és ismétlem, ettől függetlenül nem kizárt, h okosabb lehet mint te. “Folyamatosan alkalmatlan”: Hmmm, velük élsz, h tudod, h mihez ért és mihez nem? Ezekhez a dolgokhoz semmi közöd amúgy! :) Valószínű, h a te “tökéletes” személyiségeddel nagyobb zűr van, mivel 5 èv után még mindig csak egy bejárónő effekt szinten vagy ;) mosol, főzől, takarítasz és grátiszként még a szexuális vágyait is kielégíted. Kényelmes. Minek rontaná el ha neked eddig is megfelelt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!