Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Mostanában derült ki, hogy a barátom egyik munkatársa feleségül veszi a barátnőjét. Ezzel nem is lenne baj, de a lány hetente mással csalja, csak a munkahelyükről lefeküdt vagy 10 emberrel... A srác nem hajlandó "elhinni" a pletykákat, pedig az egyiktől még terhes is lett, amit végül elvetetett... Nekik már van egy gyerekük, kb 1 hónap járás után sikerült összehozniuk. Ezzel szemben itt vagyok én, 5 éve együtt élünk, mosok, főzök, takarítok rá, eszembe se jutna megcsalni, főiskolát végeztem, van rendes munkahelyem, mégsem akar elvenni... Nem elgondolkodtató, hogy a tényleg buta, iskolázatlan, sajnos elég büdös, mindenre alkalmatlan, folyamatosan félrekefélő lányt miért jut eszébe elvenni valakinek, míg engem, aki "normális" vagyok, 5 év után sem?
2018. márc. 10. 15:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én értelek Benneteket (és feleség vagyok, 2 év után házasodtunk), de ilyenkor pl. a Kérdező részére van-e valami gyakorlati tanács?

Szerintem (csak úgy hangosan gondolkozom), az nagyon tré, ha a nő ultimátumot ad.

Volt egy kolleganőm, ők 5 éve voltak együtt, ő közölte a pasival, hogy ha idén (tehát az adott év dec.31-ig) nem kéri meg a kezét, akkor ő szakítani fog. (Mondta ezt a csaj nyáron). Mondjuk nem kapkodta el a pasi, valamikor november végén megkérte a kezét, igaz, februárban meg is házasodtak.

De ez meg milyen már??? (Vagy én vagyok túl érzékeny...)

2018. márc. 10. 18:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Az a pasi téged is biztos elvenne, de tényleg inkább egy olyan pasi gyűrűjét választanád, mint a mostani kapcsolatodat.
2018. márc. 10. 18:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy van munkàd és jàrtàl iskolàba, szereted, cselédszerepbe vered magad, nem menetjegy a hàzassàghoz, ahogy az sem az, ha x szàmú gyereket szülnél. Semmi nem garancia önmagàban. Fejre is àllhatsz, akkor sem fog elvenni, olyan pasi aki képtelen hivatalosan elköteleződni melletted, mert csak barinő kell neki , hogy könnyebben megszabadulhasson tőled amikor megtalàlja az igazit. Az nem annak a màsik nőnek a hibàja akire te irigykedsz, hogy őt feleségül veszi a pàrja téged meg nem. Te ilyen pasit vàlasztottàl, ő meg olyat. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy vele maradj, ha neked az élethosszig pasim csajom viszony nem felel meg.
2018. márc. 10. 22:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajat magadat mergezed az ilyen gondolatokkal, mikozben mar eleve feleseg szerepben varod, hogy tovabblepjetek egy olyan pasas mellett, aki nem akar a ferjed lenni. Ha valami nem tetszik, kommunikalj. Ha nem egy iranyba akartok haladni, akkor minek huzni egymas idejet?
2018. márc. 11. 06:31
 15/18 anonim ***** válasza:
28%

Mivel véleményt kértél, meg is kapod:

1. Ne más életével foglalkozz elsősorban, hanem a sajátoddal. A fiú dolga, hogy hogyan akarja vagy hogyan nem akarja elrontani az életét. Legyenek boldogok.

2. "Bezzeg" téged még mindig nem gyűrűztek meg. Milyen felháborító. "Mosok, főzök, takarítok rá..." a patakpartra viszed a ruhákat mosni 30 km-re távol?...kicsit szemrehányó a stílusod :(. Én is mosok, főzök takarítok a páromra, de ezt akkor is megteszem, ha 20 évig járnánk jegyben...

3. Egy okos férfi megfontoltan házasodik. Ha 5 év után még eljegyzés sem történt, akkor ott komoly gondok lehetnek...és erről a pároddal kellene beszélgetned, nem pedig más kapcsolatokhoz/megélésekhez viszonyítanod :(.

4. Az, hogy valakinek milyen végzettsége van, a belbecs értékét nem igazán befolyásolja.

5. Kinek mi a normális?

2018. márc. 12. 11:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezekszerint a hűtlen- most már menyasszony - boldogabb mint te
2018. márc. 14. 13:40
 17/18 anonim ***** válasza:

#16 Nyilván boldogabb, csak nem érdemli meg. :"D

Én teljesen megértem a kérdezőt.

22/N

2018. márc. 15. 15:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, h nem érdemli meg, de mégis ezzel előbbre van: gyerek, már menyasszony és feleseg lesz. Nem tudom, h ebből mit lehet gondot csinálni és másra mutogatni

Az meg, h valaki “iskolázatlan” az nem egyenlő azzal, h buta. Kérdező, aki ilyenekkel szok érvelni, én azt ostobább embernek tartom, mint azt aki nem végzett főiskolát. Normális ember ilyennel nem érvel. Nem tudhatod, h miért nincs neki, és ismétlem, ettől függetlenül nem kizárt, h okosabb lehet mint te. “Folyamatosan alkalmatlan”: Hmmm, velük élsz, h tudod, h mihez ért és mihez nem? Ezekhez a dolgokhoz semmi közöd amúgy! :) Valószínű, h a te “tökéletes” személyiségeddel nagyobb zűr van, mivel 5 èv után még mindig csak egy bejárónő effekt szinten vagy ;) mosol, főzől, takarítasz és grátiszként még a szexuális vágyait is kielégíted. Kényelmes. Minek rontaná el ha neked eddig is megfelelt?

2018. márc. 15. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!